Închide meniul
Foto

Cum arată acum şi ce face pentru bani Laura Andreşan. Femeia cu greu mai poate fi recunoscută

Publicat: 14 martie 2023, 12:01. Actualizat: 14 martie 2023, 14:10

Cum arată acum şi ce face pentru bani Laura Andreşan, cea care la începutul anilor 2000 era pe prima pagină a ziarelor de scandal. Laura Andreşan a devenit celebră după ce a avut mai multe relaţii cu fotbalişti.

Reclamă
Cum arată acum şi ce face pentru bani Laura Andreşan. Femeia cu greu mai poate fi recunoscută

Ce face acum Laura Andresan

Sursa: Facebook

 • Andorra - România e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45
 • Laura Andreşan (41 de ani) a avut o tinereţe presărată cu multe relaţii care au făcut deliciul presei. Printre fotbaliştii cu care susţine că a avut relaţii sunt Adrian Mutu şi Cosmin Contra.

  Reclamă

  Cum arată acum şi ce face pentru bani Laura Andreşan

  În 2008, Laura Andreşan a renunţat şi la activitatea sa de starletă după ce a început o relaţie cu rapper-ul Grasu XXL. Cei doi au împreună un copil, iar în urmă cu 2 ani s-au despărţit din cauza infidelităţii bărbatului, scrie cancan.ro.

  Reclamă

  Laura Andreşan a absolvit Facultatea de Psihologie şi, în prezent, şi-a deschis şi un cabinet în Braşov, acolo unde locuieşte alături de fratele său. Conform sursei citate, pentru o oră la cabinetul Laurei Andreşan de consiliere psihologică trebuie să plăteşti 200 de lei.

  Ce au spus Grasu XXL şi Laura Andreşan în momentul în care s-au despărţit

  Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile, a scris, la acel moment, Grasu XXL, conform spynews.ro.

  Şi Laura Andreşa a transmis atunci un mesaj pe reţelel de socializare. „Alegi să lupți, în fiecare zi, de fiecare dată. Eu nu ți-am promis niciodată o grădină de trandafiri. Singura realitate pe care ți-o ofer e lupta”, a scris vedeta, la acel moment, pe reţelele de socialiare.

  Reclamă
  Citește și:
  facebook whatsapp LinkedIn twitter email
  Închide căutarea