Închide meniul
Foto

Cum arată acum şi ce face pentru bani Laura Andreşan. Femeia cu greu mai poate fi recunoscută

Publicat: 14 martie 2023, 12:01 / Actualizat: 14 martie 2023, 14:10

Cum arată acum şi ce face pentru bani Laura Andreşan. Femeia cu greu mai poate fi recunoscută

Ce face acum Laura Andresan

Sursa: Facebook

Cum arată acum şi ce face pentru bani Laura Andreşan, cea care la începutul anilor 2000 era pe prima pagină a ziarelor de scandal. Laura Andreşan a devenit celebră după ce a avut mai multe relaţii cu fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laura Andreşan (41 de ani) a avut o tinereţe presărată cu multe relaţii care au făcut deliciul presei. Printre fotbaliştii cu care susţine că a avut relaţii sunt Adrian Mutu şi Cosmin Contra.

Cum arată acum şi ce face pentru bani Laura Andreşan

În 2008, Laura Andreşan a renunţat şi la activitatea sa de starletă după ce a început o relaţie cu rapper-ul Grasu XXL. Cei doi au împreună un copil, iar în urmă cu 2 ani s-au despărţit din cauza infidelităţii bărbatului, scrie cancan.ro.

Reclamă

Laura Andreşan a absolvit Facultatea de Psihologie şi, în prezent, şi-a deschis şi un cabinet în Braşov, acolo unde locuieşte alături de fratele său. Conform sursei citate, pentru o oră la cabinetul Laurei Andreşan de consiliere psihologică trebuie să plăteşti 200 de lei.

Ce au spus Grasu XXL şi Laura Andreşan în momentul în care s-au despărţit

Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile, a scris, la acel moment, Grasu XXL, conform spynews.ro.

Reclamă

Şi Laura Andreşa a transmis atunci un mesaj pe reţelel de socializare. „Alegi să lupți, în fiecare zi, de fiecare dată. Eu nu ți-am promis niciodată o grădină de trandafiri. Singura realitate pe care ți-o ofer e lupta”, a scris vedeta, la acel moment, pe reţelele de socialiare.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după accidentarea lui Luca Mihai, din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” Vezi toate știrile