Închide meniul
Foto

Cum arată „nora” lui Cristi Borcea. Imagine rară cu iubita fiului cel mare al milionarului, care e de o frumuseţe ieşită din comun

Reclamă

Publicat: 17 martie 2022, 21:55

Cum arată „nora” lui Cristi Borcea. Imagine rară cu iubita fiului cel mare al milionarului, care e de o frumuseţe ieşită din comun

Cum arată femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / MMA / MMA2 via Hepta

La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sf. Patrick!! La mulți ani frumoși și sănătoși îți doresc Patrick iubitul meu fiu!! Love you!!„, a reacţionat prima soţie a fostului patron al lui Dinamo, pe contul ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată „nora” lui Cristi Borcea. Iubita lui Patrick Borcea arată uimitor

Mihaela Borcea a surprins cu o imagine pe care a postat-o pe reţelele sociale. În ea apare Patrick Borcea şi iubita lui. Cei doi ar fi într-o relaţie de mai mulţi ani, dar s-au ferit să îşi facă relaţia publică. Tânăra care este de o frumuseţe răpitoare ar putea deveni nora lui Cristi Borcea

Patrick Borcea
Patrick Borcea, alături de iubita lui

Mihaela Borcea a fost şi cea care a făcut publică ultima poză în care Patrick apare alături de iubita lui. Se întâmpla în ziua în care fiul cel mare al lui Cristi Borcea împlinea 22 de ani.

La Mulți Ani, dragul meu! Îți doresc din suflet viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: Sanatatea – căci ai fost un copil sănătos. Iubirea – pentru că știu că ești capabil să iubești și să fii iubit și Optimismul de care ai dat dovadă în toți acești ani! Încă o dată, La mulți ani, Patrick!! Te iubesc mult!!”, a fost mesajul Mihaelei.

Patrick Borcea urmează modelul tatălui său, care a fost patron la Dinamo. S-a apucat de afaceri şi deţine 50% din acţiunile unei firme imobiliare care va construi 384 de apartamente. Patrick o ajută şi pe actuala soţie a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel. Cei doi s-au ocupat în cel mai mic detaliu de hotelul din Olimp care îi aparţine fostului conducător al echipei din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Patrick Borcea nu a reuşit să îşi ia diploma de bacalaureat

Fiul lui Cristi Borcea conduce un bolid de 100.000 de euro şi este un împătimit al sportului. Tocmai a fost surprins intrând într-o casă de pariuri. Patrick Borcea calcă pe urmele lui Cristi Borcea, dar a avut şi probleme din cauza fotbalului.

Borcea Jr. tot încearcă să îşi ia diploma de bacalaureat. După ce a tot picat examenul, tânărul şi-a dorit să îşi încerce din nou norocul anul trecut. Din păcate pentru el, şi-a rupt mâna în timp ce juca fotbal şi nu s-a mai prezentat la liceul din comuna Cetate, acolo unde are şi afacerile.

Cristi Borcea se află la a treia căsnicie şi are nouă copii, cu patru femei diferite. Cu prima soţie, Mihaela Borcea, îi are pe Patrick, Melissa şi Angelo. Cu Alina Vidican, a doua soţie, îi are pe George Alexandru şi Gloria.

Reclamă 4 / 0/3

Cu avocata Simona Dana Voiculescu, a devenit tatăl lui Andreina Carolyn Christine. Iar cu actuala soţie, Valentina Pelinel, au apărut pe lume Milan, Indira Maria şi Rania Maria.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și