Închide meniul
Foto

Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României

Publicat: 18 iunie 2024, 8:54

Reclamă
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României

Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, pe banca României la meciul cu Ucraina de la EURO 2024/ Profimedia

Au apărut detalii despre cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu. Selecţionerul României este căsătorit cu Arabella, o femeie cu zece ani mai mică decât el, alături de care are şi doi copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabella, în vârstă de 36 de ani, este un fost model şi este soţia lui Edi Iordănescu din 2020. Cei doi s-au căsătorit după 13 ani de relaţie, având împreună doi băieţi (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu

Arabella Iordănescu, soţia lui Edi Iordănescu, este o prezenţă constantă la meciurile naţionalei, însă îşi ţine viaţa privată departe de ochii lumii, aşa cum se întâmplă şi în cazul selecţionerului.

Arabella este originară din Satu Mare, şi a avut o carieră în modelling. Pe lângă acest fapt, soţia selecţionerului României a oferit o atenţie sporită şi studiilor, absolvind Facultatea de Medicină.

Selecţionerul s-a bucurat de suportul celor apropiaţi, la primul meci al naţionalei de la EURO 2024. Nu mai puţin de 16 membrii ai familiei sale au venit să-i facă galerie la duelul României cu Ucraina, fiind prezentă şi soţia, dar şi tatăl şi mama lui, Anghel şi Valeria Iordănescu.

Reclamă
Reclamă 4

În trecut, Edi Iordănescu a oferit puţine detalii despre nunta cu soţia lui, dezvăluind că a vrut ca totul să fie discret.

„Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani”, dezvăluia Edi Iordănescu în 2010, conform gsp.ro.

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei la EURO 2024, în meciul România – Ucraina. I-a ajutat pe tricolori să obţină prima victorie după o pauză de 24 de ani la un Campionat European. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au marcat în succesul uriaş din grupa E.

Reclamă

România a avut un start fabulos la turneul final din Germania. A dat de pământ cu Ucraina şi are şanse uriaşe de a obţine calificarea în fazele eliminatorii. Mai are de jucat cu Belgia şi Slovacia.

Edi Iordănescu a reuşit o performanţă remarcabilă. A izbutit să îl depăşească chiar şi pe tatăl său, Anghel Iordănescu, şi să obţină a doua victorie a României la o ediţie de Campionat European. Prima îi aparţinuse lui Emeric Ienei. Anghel Iordănescu a fost pe banca României în 6 meciuri de la EURO, fără să reuşească să câştige.

De la EURO 2000 nu mai reuşise România să câştige un meci la un turneu final de Campionat European. Atunci, Chivu, Munteanu şi Ganea au scos oamenii pe străzi după o victorie cu 3-2 în faţa Angliei. Se întâmpla pe 20 iunie 2000.

Au urmat 7 meciuri ale reprezentativei României, perioadă în care s-au înregistrat 3 remize şi 4 înfrângeri. Acum, tricolorii au „spart gheaţa” şi au obţinut o victorie istorică împotriva Ucrainei.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:59

Atmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Clasamentul în timp real

18:52

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și