Închide meniul
Foto

Cum arată soţia lui Florin Bratu! Andreea este de o frumuseţe ieşită din comun

Publicat: 2 iunie 2023, 17:18

Cum arată soţia lui Florin Bratu

Cum arată soţia lui Florin Bratu

Florin Bratu şi soţia lui/ Instagram

  • Cum arată soţia lui Florin Bratu
  • Cei doi au sărbătorit 20 de ani de căsnicie

S-a aflat cum arată soţia lui Florin Bratu, actualul tehnician de la Karmiotissa. Andreeea este de o frumuseţe ieşită din comun, fiind căsătorită cu fostul selecţioner de la naţionala U21 de 20 de ani, cei doi având împreună şi un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu, în vârstă de 43 de ani, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea. Cei doi au sărbătorit recent 20 de ani de căsnicie.

Cum arată soţia lui Florin Bratu! Andreea este de o frumuseţe ieşită din comun

Florin Bratu formează o relaţia cu Andreea de mai bine de 20 de ani. Antrenorul a decis să se căsătorească cu frumoasă brunetă în 2003, chiar înainte de transferul său la Galatasaray.

Reclamă

Andreea a stat în spatele succesului lui Florin Bratu, fiind alături de acesta pe toată perioada carierei de fotbalist, dar şi după, acesta fiind în prezent antrenor.

Andreea şi Florin Bratu au sărbătorit recent 20 de ani de căsnicie. Antrenorul a postat o fotografe cu frumoasa sa soţie, alături de un mesaj superb.

Reclamă

„Astăzi e despre noi! 20 de ani de casatorie. Multe experiențe trăite, bucurii și momente de neuitat. La mulți ani nouă”, se arată în mesajul postat de Florin Bratu, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Florin Bratu (@florinbratuofficial)

Andreea Bratu este de o frumuseţe ieşită din comun. Superba soţie a lui Florin Bratu postează des din vacanţele de lux în care merge alături de partenerul ei de viaţă, dar şi alături de fiica ei (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Reclamă 4 / 0/3

Şi Florin Bratu, de cealaltă parte, se menţine într-o formă fizică excelentă, deşi s-a retras din fotbal în urmă cu zece ani. Actualul tehnician de la Karmiotissa duce în continuare un stil de viaţă sănătos şi practică mult sport.

Cei doi au împreună şi o fată, pe nume Melissa, în vârstă de 17 ani. Florin Bratu a fost mereu un familist convins, şi declara în trecut că nu ar fi reuşit în carieră dacă nu o avea aproape pe Andreea.

Fostul selecţioner susţine că mereu a preferat timpul petrecut alături de familie, în detrimentul distracţiei din cluburile din Capitală.

„Viața de fotbalist înseamnă și foarte multe tentații. Dar eu stau departe de aventuri, de viața de noapte a Bucureștiului. Melissa a fost un dar de la Dumnezeu! Îmi înseninează viața. Fără fetele mele nu aș fi reușit”, declara în trecut Florin Bratu, citat de libertatea.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
"S-a accidentat Chiricheş şi aşa a jucat Radu Drăguşin!" Florin Manea, atac virulent la adresa lui Edi Iordănescu
Premier League • 12 ian., 22:39
„S-a accidentat Chiricheş şi aşa a jucat Radu Drăguşin!” Florin Manea, atac virulent la adresa lui Edi Iordănescu
Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor
Liga 1 • 1 dec., 8:13
Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor: „Suntem aproape! Nu am făcut un maraton!”
Florin Bratu, îPrima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo timpul unei conferințe de presă
Liga 1 • 30 nov., 21:33
Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo: „Eu sunt pregătit! Acum aştept!”
Andrei Nicolescu, mesaj clar pentru antrenorii care au negociat cu Dinamo după plecarea lui Burcă
Liga 1 • 30 nov., 10:43
Andrei Nicolescu, mesaj clar pentru antrenorii care au negociat cu Dinamo! Situație incredibilă la echipă
Cine l-ar putea înlocui pe Ovidiu Burcă la Dinamo
Liga 1 • 28 nov., 16:59
Cine l-ar putea înlocui pe Ovidiu Burcă la Dinamo! Oficialii „câinilor” au început deja negocierile