Închide meniul
Foto

Cum au ajuns chipurile lui Laurențiu Reghecampf și Cristi Borcea să fie tatuate pe spatele soțiilor. Câte nouă ore de suferință!

Publicat: 22 septembrie 2021, 13:39 / Actualizat: 20 martie 2023, 11:49

Tatuajele făcute de Anamaria Prodan și Alina Vidican

Anamaria Prodan și Alina Vidican, tatuaje surprinzătoare

Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan are tatuaj cu chipul lui Laurențiu Reghecampf
  • Alina Vidican l-a surprins pe Cristi Borcea, în 2014

Anamaria Prodan a ales să își surprindă soțul după ce acesta a semnat cu Al-Hilal și a plecat în Arabia Saudită. Imediat, celebra impresară a plătit 2000 de lei și a decis să își facă un tatuaj uluitor. Acesta îl are în prim-plan pe Laurențiu Reghecampf, iar lângă el sunt copiii Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Anamaria Prodan despre tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit atunci că a suferit cumplit, timp de nouă ore, dar că totul a meritat. De altfel, de atunci se tot mândrește cu tatuajul care îi înfățișează familia și postează deseori imagini în care este vizibil.

Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți„, spunea, în urmă cu șapte ani, Anamaria Prodan.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Rămâne de văzut ce decizie va lua agentul de jucători în cazul în care va ajunge la divorț. Este în mijlocul unui scandal de proporții după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că se va despărți de cea de-a doua soție.

Alina Vidican a renunțat la tatuajul cu Cristi Borcea

Alina Vidican a decis să renunțe la tatuajul pe care îl avea cu Cristi Borcea chiar înainte de a își reface viața alături de milionarul brazilian Claude Senhoreti. A încercat să acopere urmele trecutului.

În 2014, după ce fostul patron al lui Dinamo a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor”, Alina Vidican a hotărât să îi arate lui Borcea că va fi mereu alături de el. Și-a tatuat chipul lui pe spate. Mai mult, pe braț avea tatuat și numele lui.

Reclamă 4 / 0/3

Ca și Anamaria Prodan, Alina Vidican a suferit timp de nouă ore. Fostul fotomodel a ales un artist din Italia și a ales să îl înfățișeze pe Cristi Borcea din ziua nunții, îmbrăcat în costum alb și cu papion roșu. Gigi Becali le-a fost atunci naș.

Îl iubesc, e viața mea și îl aștept acasă. Când Cristi va veni acasă, voi începe din nou să trăiesc. Acum nu exist. Cristi este, a fost și va fi bărbatul vieții mele. Am trecut prin multe. Iubirea noastra ne întărește„, reacționa atunci Alina Vidican.

Din păcate pentru Alina Vidican, Cristi Borcea s-a despărțit de ea încă din perioada în care era în detenție. S-a îndrăgostit de Valentina Pelinel și a făcut cu ea trei copii până să iasă din închisoare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei