Închide meniul
Foto

Cum au ajuns chipurile lui Laurențiu Reghecampf și Cristi Borcea să fie tatuate pe spatele soțiilor. Câte nouă ore de suferință!

Publicat: 22 septembrie 2021, 13:39 / Actualizat: 20 martie 2023, 11:49

Reclamă
Cum au ajuns chipurile lui Laurențiu Reghecampf și Cristi Borcea să fie tatuate pe spatele soțiilor. Câte nouă ore de suferință!

Anamaria Prodan și Alina Vidican, tatuaje surprinzătoare

Colaj Instagram

Anamaria Prodan a ales să își surprindă soțul după ce acesta a semnat cu Al-Hilal și a plecat în Arabia Saudită. Imediat, celebra impresară a plătit 2000 de lei și a decis să își facă un tatuaj uluitor. Acesta îl are în prim-plan pe Laurențiu Reghecampf, iar lângă el sunt copiii Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Anamaria Prodan despre tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit atunci că a suferit cumplit, timp de nouă ore, dar că totul a meritat. De altfel, de atunci se tot mândrește cu tatuajul care îi înfățișează familia și postează deseori imagini în care este vizibil.

Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți„, spunea, în urmă cu șapte ani, Anamaria Prodan.

Reclamă
Reclamă

Rămâne de văzut ce decizie va lua agentul de jucători în cazul în care va ajunge la divorț. Este în mijlocul unui scandal de proporții după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că se va despărți de cea de-a doua soție.

Alina Vidican a renunțat la tatuajul cu Cristi Borcea

Alina Vidican a decis să renunțe la tatuajul pe care îl avea cu Cristi Borcea chiar înainte de a își reface viața alături de milionarul brazilian Claude Senhoreti. A încercat să acopere urmele trecutului.

În 2014, după ce fostul patron al lui Dinamo a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor”, Alina Vidican a hotărât să îi arate lui Borcea că va fi mereu alături de el. Și-a tatuat chipul lui pe spate. Mai mult, pe braț avea tatuat și numele lui.

Reclamă

Ca și Anamaria Prodan, Alina Vidican a suferit timp de nouă ore. Fostul fotomodel a ales un artist din Italia și a ales să îl înfățișeze pe Cristi Borcea din ziua nunții, îmbrăcat în costum alb și cu papion roșu. Gigi Becali le-a fost atunci naș.

Îl iubesc, e viața mea și îl aștept acasă. Când Cristi va veni acasă, voi începe din nou să trăiesc. Acum nu exist. Cristi este, a fost și va fi bărbatul vieții mele. Am trecut prin multe. Iubirea noastra ne întărește„, reacționa atunci Alina Vidican.

Din păcate pentru Alina Vidican, Cristi Borcea s-a despărțit de ea încă din perioada în care era în detenție. S-a îndrăgostit de Valentina Pelinel și a făcut cu ea trei copii până să iasă din închisoare.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și