Închide meniul
Foto

Cum au putut reacţiona fetele lui Bănel Nicoliţă când au cunoscut-o pe noua iubită a tatălui lor

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2023, 13:20

Reclamă
Cum au putut reacţiona fetele lui Bănel Nicoliţă când au cunoscut-o pe noua iubită a tatălui lor

Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0

Bănel Nicoliţă, în timpul unei emisiuni

Cum au putut reacţiona fetele lui Bănel Nicoliţă când au cunoscut-o pe noua iubită a tatălui lor este un lucru dezvăluit chiar de fostul jucător de la FCSB. Amalia şi Natalia au făcut cunoştinţă deja cu noua cucerire a lui Bănel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional a făcut nuntă mare în Brăila, în 2014, dar căsnicia lui a rezistat numai şase ani. Acum, se bucură că fetiţele lui o plac nespus pe noua iubită, care încă nu a cunoscut-o pe Cristina, fosta soţie.

Cum au putut reacţiona fetele lui Bănel Nicoliţă când au cunoscut-o pe noua iubită a tatălui lor

„Cristina încă nu cunoscut-o pe actuala mea iubită. Se va întâmpla asta la un moment dat. Când va fi, vă voi anunța. Mi-am asumat relația cu ea din toate punctele de vedere.

Fetițele au cunoscut-o pe iubita mea, le place de ea. Nu mă gândesc la nimic, nici la nuntă sau altceva. Las lucrurile să meargă de la sine că dacă le programezi, nu mai ies. Sunt deschis la orice și ce o vrea Dumnezeu.

Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere.

Reclamă

Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem”, a spus, recent, Bănel Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit de ce îşi ţine iubita ascunsă, de trei ani

Bănel Nicoliţă a oferit noi detalii despre viaţa sa şi a dezvăluit de ce îşi ţine iubita ascunsă, de trei ani. Fostul mijlocaş al Stelei a divorţat în 2020 de Cristina Nicoliţă, cea cu care are două fetiţe. Şi-a găsit fericirea în braţele altei femei, dar refuză să se afişeze alături de ea.

Fostul fotbalist a ţinut să rupă tăcerea şi a anunţat ce se întâmplă cu adevărat în relaţia lui. Chiar iubita lui îşi doreşte să rămână în „umbră”. „Păstrăm relaţia pentru noi”, a fost mesajul transmis de Bănel. Acesta încearcă să o protejeze, în cazul în care se va ajunge vreodată la despărţire.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt cu iubita mea de trei ani. Avem o relație foarte frumoasă, dar ea nu vrea să apară public. Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește.

Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere. Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând.

Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem„, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și