Închide meniul
Foto

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel. Vedeta a dat cărțile pe față: „Uită-te la mine!”

De Antena Sport
Publicat: 4 februarie 2023, 16:52

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel. Fostul fotomodel se simte mai împlinită ca niciodată alături de celebrul afacerist. Blondina împărtășește momentele de fericire cu fanii săi.

Reclamă
Valentina Pelinel, alături de soțul Cristi Borcea

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri intime

Valentina Pelinel, alături de soțul Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel are tot ce și-a dorit de la viață. Are un soț care îi face toate poftele, trei copii sănătoși și un corp de invidiat. Vedeta a postat pe Instagram o imagine superbă, care reflectă starea sa spirituală.

Reclamă

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel

Pelinel a folosit o descriere sugestivă pentru emoțiile transmise. Mai mult ca sigur, fericirea Valentinei Pelinel se datorează într-o mare măsură lui Cristi Borcea, care i-a asigurat liniște și dragoste.

Reclamă

„În lumea nuanțelor sigure, precum negru, roșu și alb, galbenul strigă: Uită-te la mine. Sunt fericit!”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Fostul patron al lui Dinamo este unul dintre cei mai bogaţi români. Potrivit ultimilor estimări, averea lui Cristi Borcea se ridică la aproximativ 80 de milioane de euro.

Valentina Pelinel și-a găsit fericirea alături de Cristi Borcea

Pelinel anunță că și-a găsit liniștea și fericirea alături de Cristi Borcea, cel care a mai fost căsătorit și cu Mihaela Borcea și Alina Vidican.

Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească “vocea” de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului.

Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui și m-a cucerit prin felul sau unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Ne completăm și ne susținem reciproc, ceea ce este esențial.

(Reporter: Îți lipsește ceva în momentul de față?) Nu aș putea să spun așa ceva, sunt un om împlinit. Și dacă ceva mi-ar lipsi, aș face ceva în acest sens, în limita posibilităților„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Cum a reacționat familia Valentinei Pelinel când a aflat de relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit despre cum a reacționat familia ei când a aflat de relația cu Cristi Borcea. Vedeta nu s-a mai ascuns și a dat detalii din interior. Valentina Pelinel susține că apropiații ei se înțeleg de minune cu Cristi Borcea. Fostul fotomodel s-a îndrăgostit orbește de celebrul afacerist. Nimeni nu le poate strica idila!

Întreaga mea familie relaționează frumos cu Cristi atât pe plan personal, cât și profesional. Crezi că e posibil să-i dictezi inimii? Nici măcar să o sfătuiești nu poți. Își ia propriile decizii. Iar eu am ales să urmez calea inimii”, a spus Valentina Pelinel, conform viva.ro.

Fostul fotomodel s-a căsătorit prima dată, în 2007, cu Cristian Boureanu. A divorţat de el în 2014, iar patru ani mai târziu a fost dusă la altar de Cristi Borcea. Nu i-a putut rezista milionarului român.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea