Închide meniul
Foto

Cum îi distruge Anamaria Prodan imaginea de familist lui Laurențiu Reghecampf. „Asta a făcut cât am fost eu plecată”. Ce se întâmplă cu fiul cel mic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 8:59

Cum îi distruge Anamaria Prodan imaginea de familist lui Laurențiu Reghecampf. „Asta a făcut cât am fost eu plecată”. Ce se întâmplă cu fiul cel mic

Ruptură totală între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan / Hepta

Laurențiu Reghecampf este decis să nu facă declarații, dar și-a deschis un cont pe rețelele sociale. Acolo și-a făcut o imagine de familist convins și, în ultimele zile, a postat mai multe poze în care apare alături de Bebeto și de fiul din prima căsnicie, Luca Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan îi distruge imaginea de familist lui Laurențiu Reghecampf

Mai mult, Reghe a organizat și o petrecere de Halloween pentru puștiul care îi calcă pe urme și joacă fotbal. Anamaria Prodan asigură că soțul ei nu a stat decât o scurtă perioadă de timp alături de Bebeto.

A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată. A venit la petrecere. A făcut o petrecere acasă, cu copiii. A făcut câteva poze și a plecat! Și le-a și postat! Sunt mulțumită și fericită că le postează!„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

În condițiile date, Laurențiu nu ar fi atât de apropiat de Bebeto, cum s-a crezut inițial. Impresarul a venit și cu un avertisment pentru Reghecampf. Îi cere să încheie cât mai repede scandalul din familie.

Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor„, a fost semnalul de alarmă tras de agentul de jucători.

Între timp, Bebeto nu lasă de înțeles că ar fi foarte afectat. A plecat în Grecia și a postat, în ultimele zile, mai multe poze de la malul mării.

Reclamă 4 / 0/3

Luca Reghecampf, arătat cu degetul de Anamaria Prodan

Zilele trecute conflictul din interiorul familiei a escaladat. Totul după ce Anamaria Prodan a aflat că Luca Reghecampf, fiul pe care Reghe îl are din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, ar fi ajuns să o „trădeze”. Tânărul de 21 de ani și iubita lui, Asiana Peng, sunt asociați în firma Corinei Caciuc.

Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și