Închide meniul
Foto

Cum își menține Ioana Năstase silueta cu care l-a înnebunit pe Ilie Năstase. Vedeta a șocat pe toată lumea. „Le-aș sfătui pe doamne să facă ca mine!”

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 8:51

Ilie Năstase și Ioana Năstase

Ilie Năstase și Ioana Năstase

Facebook Ioana Năstase

  • Cum își menține Ioana Năstase silueta cu care l-a înnebunit pe Ilie Năstase
  • Vedeta a șocat pe toată lumea

Deși are 46 de ani, Ioana Năstase are o siluetă și un păr de invidiat. Multă lume ar spune că soția lui Ilie Năstase stă toată ziua prin saloane și la tratamente. Culmea, vedeta se menține în formă pe cale naturală. Așa a ajuns la formele care l-au înnebunit pe „Nasty”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum își menține Ioana Năstase silueta cu care l-a înnebunit pe Ilie Năstase

„Sunt întrebată tot timpul ce fac să am părul așa. Mare lucru, nu. Eu am grijă de el, nu folosesc tratamente scumpe și nu merg la saloane. Îl pieptăn doar atunci când îl spăl. Mă spăl cu același șampon de zece ani, pe care îl iau din Turcia, are multe vitamine. Îl spăl la trei zile, apoi mă clătesc cu apă foarte rece, pentru că asta îl revigorează și-i dă luciu. Acum 4 ani l-am avut foarte lung, până la mijloc, apoi m-am tuns până la umeri, e important să-l tunzi. Mă vopsesc o dată la trei luni, nu prea am fire albe. Cred că mai contează și gena”, a spus Ioana Năstase, potrivit click.ro.

Ioana și Ilie Năstase sunt pe val. Deși „Nasty” are 75 de ani, cei doi își doresc împreună un copil.

Reclamă

Rar merg la coafor, la ocazii. În rest, mă coafez singură, pentru că fiind bogat și ondulat se așează singur. Nu-l tapez, îl las pe spate si atât. Merg pe ideea că tot ce-i simplu e mai frumos. Și foarte important, să îți menții echilibrul, calmul, să nu te stresezi. Aud în jurul meu persoane care spun că le cade părul din cauza stresului. Eu stau foarte bine cu psihicul, asta ne sfătuiesc și medicii”, a mai spus soția lui Ilie Năstase.

Ioana Năstase: „Le-aș sfătui pe doamne să facă ca mine!”

Chiar dacă au fost la un pas să încheie anul 2021 pe drumuri separate, Ilie şi soţia lui s-au împăcat, iar acum își face de cap pe oriunde se duc. La cum se menține soția lui, „Nasty” e mereu în extaz.

Reclamă

„De ce să ne îmbolnăvim singuri, să ne cadă părul?! Nu am folosit extensii și nu am înțeles niciodată rostul lor, sinceră să fiu, nu-mi place cum se văd, așa lipite pe păr. Eu le-aș sfătui pe doamne să renunțe la ele, să-și lase părul să se regenereze singur și să-l prindă într-un coculeț și atât. Sunt foarte relaxată poate și ăsta e un truc. Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime. Folosesc creme, masaje faciale, mă demachiez, folosesc creme naturiste, măști naturiste cu miere, mi le fac eu. Am grijă să mă odihnesc, nu pierd nopțile”, a încheiat Ioana Năstase.

Fostul mare jucător de tenis este la al cincilea mariaj. „Nasty” de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Oficial, Ilie Năstase are cinci copii. Cu Dominique o are pe Nathalie, iar din căsnicia cu Alexandra King îi are pe Nicholas şi Chalotte. Alessia şi Emma Alexandra sunt fetele care s-au născut din mariajul cu Amalia Teodorescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep