Închide meniul
Foto

Cum o afecta celebritatea lui Mihai Stoica pe fiica sa, Teodora! „Memelușa” nu s-a ferit de cuvinte și a dat cărțile pe față

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 16:53

Reclamă
Cum o afecta celebritatea lui Mihai Stoica pe fiica sa, Teodora! „Memelușa” nu s-a ferit de cuvinte și a dat cărțile pe față

Cum o afecta celebritatea lui Mihai Stoica pe fiica sa, Teodora!

Colaj cu Teodora și Mihai Stoica / Instagram și Profimedia

Iată cum o afecta celebritatea lui Mihai Stoica pe fiica sa, Teodora! „Memelușa” a vorbit despre momentele din copilărie în care faima tatălui său îi influența viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frumoasa Teodora Stoica se bucură, în momentul de față, de o viață frumoasă și de un loc de muncă la FCSB, garantat de poziția ocupată de tatăl său, în cadrul clubului patronat de Gigi Becali. VEZI IMAGINI CU FRUMOASA TEODORA STOICA ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Cum o afecta celebritatea lui Mihai Stoica pe fiica sa, Teodora!

Totuși, după cum a recunoscut, Teodora nu s-a bucurat întodeanuna de avantajele venite odată cu celebritatea lui Mihai Stoica. Acesata a menționat că era pedepsită des, în copilărie, dat fiind faptul că părinții săi aflau rapid orice „prostie” pe care o făcea.

„Când eram mai mică era o povară, pentru că faceam și lucruri pe care nu trebuia să le fac, prostii. Și atunci, se afla foarte repede și eram pedepsită constant”, a spus Teodora Stoica, la spynews.ro.

Totuși, fiica lui Mihai Stoica a recunoscut că acum se bucură de avantajele pe care le are și consideră faima tatălui său drept un beneficiu.

Reclamă

„Dar acum, când nu mai fac chiar atâtea lucruri negative și m-am axat mai mult pe pozitiv, poate fi și un beneficiu. Acum îmi dau seama că este un atuu și profit de chestia asta”, a mai spus fiica lui „MM” Stoica.

În momentul de față, Teodora Stoica lucrează în departamentul de marketing al clubului FCSB. Fiica lui Mihai Stoica a făcut Facultatea de Drept şi este nelipsită de la birourile clubului din Berceni.

Mihai Stoica mărturisea că a vorbit cu Gigi Becali pentru a-şi angaja fiica la departamentul de marketing. Totul după ce Teodora şi-a încheiat studiile la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, Mihai Stoica i-a şi mulţumit lui Gigi Becali pentru că a acceptat să o angajeze pe Teodora la clubul din Liga 1.

Teodora Stoica, mărturisiri emoţionante despre lupta cu cancerul!

Teodora Stoica a făcut mărturisiri emoţionante despre lupta cu cancerul în emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea.

„Până să se întâmple chestia asta nu credeam în Dumnezeu.

În cele 6 luni, cât am fost la pământ, L-am găsit pe Dumnezeu. Asta a fost apropierea de Dumnezeu. 

Am simţit că am cu cine să vorbesc, pentru că nu vorbeam cu cei din jur. Şi atunci vorbeam cu El!

Mă confruntam cu depresia. Nu mai aveam putere să mă ridic din pat. Atunci am conştientizat importanţa sportului. 

La 24 de ani am primit diagnosticul de cancer cu metastaze.

Reclamă

Cred că am avut, mulţumită lui Dumnezeu, mult noroc de oamenii din jur. De domnii doctori. Mi-am schimbat viaţa complet. De la o fată care nu era mulţumită cu locul în care e, mi-am dat seama că nu e despre asta. Că trebuie să fiu mulţumită de unde sunt şi să mă bucur de prezent.

Am eliminat tot din dietă, tot ce ştiam eu. Eram vegetariană, dar cu toate astea am ajuns să fac cancer. Dacă eşti vegetarian nu înseamnă că nu poţi să faci cancer”, a declarat Teodora Stoica în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3 CNN.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și