Închide meniul
Foto

Cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România. Are 70 de ani şi a făcut-o să plângă pe fiica ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2023, 13:10

Cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România. Are 70 de ani şi a făcut-o să plângă pe fiica ei

Cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România

Vica Blochina a fost iubita lui Victor Piţurcă / Instagram Vica Blochina

S-a aflat cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România. Vica Blochina s-a revăzut, după o pauză de doi ani, cu femeia care i-a dat viaţă. Întâlnirea a fost cu adevărat emoţionantă, iar fosta balerină chiar a început să plângă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Vicăi Blochina are 70 de ani şi locuieşte în Lituania. Nu vorbeşte limba română şi acesta este unul dintre motivele pentru care nu a venit mai des la Bucureşti. De curând a suferit o intervenţie chirurgicală la un picior şi este ajutată de fiica ei să se recupereze.

Cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România

Vica a anunţat că mama ei va mai rămâne o perioadă în Capitală. În această vară, ar urma să ajungă în Lituania şi vedeta care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă.

Mama are doar bilet de dus, încă nu și-a luat bilet de întors. Sunt foarte fericită că a venit, pentru că nu am văzut-o de doi ani. Vorbim zilnic, uneori și de 3-4 ori pe zi. Când vorbesc despre ea îmi vine să plâng. Când sunt cu ea e un sentiment așa de bine. Vreau să stau lipită de ea. O să mă împart cu Edan, că și el vrea.

Mama e foarte activă și îi place să meargă mult pe jos. În Lituania merge numai pe jos. Arată bine la 70 de ani. Și-a sărbătorit ziua în Miami, pentru că ea călătorește foarte mult cu prietenele ei. Când s-a întors din vacanță a mers la doctor și era foarte bronzată, iar medicului i-a spus să aibă grijă cum o coase, pentru că vrea să poarte fuste scurte. Călătorește foarte mult.

Reclamă

Vreau să merg în Lituania în vară. Acum sunt foarte aglomerată și nu am avut când. Prefer să vină mama la mine„, a declarat Vica Blochina într-o emisiune TV, potrivit libertatea.ro.

Cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România
Cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România

Vica nu trece prin cea mai bună perioadă a vieţii ei. Băiatul pe care îl are cu Victor Piţurcă, Edan, s-a mutat cu tatăl lui. „Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block”, a spus fosta balerină, ajunsă la vârsta de 47 de ani. Vica a rămas singură în apartamentul din centrul Capitalei pe care l-a primit de la fostul selecţioner al României.

Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea.

Reclamă 4 / 0/3

Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo„, a declarat ea.

Mărturisiri tulburătoare făcute de Vica Blochina

Născută în Lituania, Vica a avut o copilărie de coșmar. Tatăl ei ar fi fost abuziv și ar fi bătut-o de mai multe ori. Mai mult decât atât, vedeta nu avea probleme numai acasă. Vica ar fi luat bătaie atât de la profesoara de balet, cât și de la profesorii de la școală.

Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Da, mă bătea tata! Dar pe vremea aia, pe vremea comunismului, părea a fi ceva normal. Cumva, toți copiii luau bătaie. Tata era abuziv, niciodată nu mi-a spus ceva frumos: ‘Ești deșteaptă, ești frumoasă’. Tata nu mi-a spus niciodată te iubesc„, a declarat Vica Blochina la emisiunea ‘În Oglindă’.

Fosta balerină nu a mai ținut legătura cu tatăl ei după ce a plecat din Lituania. A trăit un șoc în momentul în care mama ei a anunțat-o că acesta a încetat din viață. Vica a început să plângă în momentul în care a rememorat acel moment.

Eram în România. M-a sunat mama plângând, mi-a zis că a murit tata. Pentru mine a fost un șoc, de atunci a început viața mea. După m-am schimbat din toate punctele de vedere. M-am maturizat foarte repede. Eram atunci cu Piți (n.r. Victor Pițurcă), el era sprijinul meu atunci. M-am dus acasă, iar când am ajuns l-am văzut pe tata în capelă după ani de zile în care nu l-am văzut acasă.

A fost foarte greu (n.r. a început să plângă), practic eu am plecat mică de acasă, iar cu tata nu mă văzusem de ani de zile. Pur și simplu am plecat din Lituania, i-am zis la revedere, iar când am revenit l-am găsit în capelă„, a spus Vica.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și