Închide meniul
Foto

Cum s-a lăsat filmată Anamaria Prodan la peste 3.500 de kilometri distanţă de soţul ei. Imagini de la 40 de grade Celsius

Reclamă

Publicat: 11 august 2021, 14:34

Cum s-a lăsat filmată Anamaria Prodan la peste 3.500 de kilometri distanţă de soţul ei. Imagini de la 40 de grade Celsius

Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria a postat mai multe poze din locuința de 4 milioane de euro pe care o deține, dar și-a încântat fanii și cu imagini din bolidul Lamborghini pe care a plătit nu mai puțin de 300.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-a lăsat filmată Anamaria Prodan. Imagini de la 40 de grade Celsius

În ultimele zile, soția antrenorului de la Universitatea Craiova a postat mai multe imagini de la o piscină care a are vedere directă spre Burj Khalifa, celebrul zgârie-nori din Dubai.

Anamaria Prodan tocmai a postat și un filmuleț în care radiază de fericire, chiar dacă temperatura era de 40 de grade Celsius. A folosit și mai multe emoticoane în care a lăsat de înțeles că iubește ceea ce face.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Postarea care a adunat mii de aprecieri în numai câteva ore pare a veni în contradicție cu cea din urmă cu două zile, în care Anamaria Prodan a părut cu nervii la pământ.

Nemulţumită de tot scandalul care a apărut în ultimele luni, Anamaria a ieşit la atac şi a folosit cuvinte dure. „Luaţi mâinile de pe Reghecampf”, a ţinut să transmită vedeta, care nu s-a ferit să treacă şi la ameninţări.

Anamaria Prodan a răbufnit și a ieșit la atac

Acționăm în judecată sau terminați cu nenorocirile? Copiii mei de vis merită așa ceva? Eu merit după atâția ani așa ceva? Cât să vă las? Rușine aveți?

Reclamă 4 / 0/3

Dacă cineva își permitea să facă așa ceva copiilor mei, să atenteze la averea lor, să-şi bată joc de imaginea lor, de numele lor, de demnitatea si mândria lor sau a mea, de munca cumplit de grea a noastră, oricine este şi oricum îl cheamă, orice prieteni “sus puși”… sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia repede la el să nu mă uit către ei eu ! Pentru că nu ating pe nimeni. Doar ma uit, mă rog la Dumnezeu şi atât. Finalul îl vedem împreună pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu, mi-a făcut dreptate!

Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea căci se va alege praful de cine ne face rău!!! Asta e pedeapsa lui Dumnezeu când mă rog eu!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și