Închide meniul
Foto

Cum şi-a umilit Laurenţiu Reghecampf propriul fiu! Anamaria Prodan a dezvăluit un episod tulburător: „Băiatul m-a sunat plângând! A zis: ‘Uite ce a făcut tata'” Fiicele vedetei, respinse de tatăl lor vitreg

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 16:46

Reclamă
Cum şi-a umilit Laurenţiu Reghecampf propriul fiu! Anamaria Prodan a dezvăluit un episod tulburător: „Băiatul m-a sunat plângând! A zis: ‘Uite ce a făcut tata'” Fiicele vedetei, respinse de tatăl lor vitreg

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit suma infimă pe care i-o trimite Laurenţiu Reghecampf fiului său, având în vedere statutul social al antrenorului Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum şi-a umilit Laurenţiu Reghecampf propriul fiu

Băiețelul meu m-a sunat azi plângând. Are 13 ani. A zis: ‘Uite ce a făcut tata’. Nici greață nu am simțit. Nu îl interesează dacă trăiește sau ce face copilul meu. Îi mai trimite câte 100 de euro.

A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar. Cred că suferința copilului meu este atât de mare încât Reghecampf să înțeleagă că relația se poate termina, dar relațiile nu trebuie făcute public. Lumea trebuie să știe că nu-l interesează ce face copilul. Îl rog să-l ia când sunt plecată din țară. Spune că îi e frică să nu ia covid și așa mai departe. A spus despre fete, pe care le-a crescut de la 5 ani, că nu sunt fetele lui„, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dialog incendiar în direct la TV

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au confruntat pentru prima dată, în direct, de când a izbucnit scandalul de divorț. Agentul de jucători a răbufnit și a lansat acuzații uluitoare. Mai mult, a apelat la ajutorul polițiștilor. Anamaria Prodan a decis să facă o plângere după ce au apărut, în spațiul public, imagini în care ea apărea goală. Acestea i le-ar fi trimis ea antrenorului Universității Craiova. Acum, a decis să îl cheme la poliție pe Reghecampf.

E momentul zero, trebuie să se termine această mizerie. Este doar o încercare de a-mi salva demnitatea familiei. Din acest moment, el nu mai face parte din această familie.

Reclamă

E plângere la poliție. Soțul meu va primi luni notificare„, a răbufnit Anamaria Prodan la Realitatea. Reghecampf a acceptat să intre în direct și a ținut să asigure că nu este vinovat pentru apariția acelor imagini în presă.

Ar trebui să știți adevărul care există. Eu nu am niciun interes, nu aș fi intrat la o asemenea emisiune niciodată.

Eu v-am spus și vreau doar să ascultați două secunde. Pozele despre care discutați dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. Le-am șters în următoarea secundă, le-am șters din ‘căsuță’. Eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere, nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut„, a ținut să transmită Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și