Închide meniul
Foto

Cumnata lui Cristi Borcea este de o frumusețe răpitoare! Cum arată sora Valentinei Pelinel. Cele două surori, eclipsate de mama lor într-o imagine virală

Reclamă

Publicat: 8 iunie 2021, 16:53

Cumnata lui Cristi Borcea este de o frumusețe răpitoare! Cum arată sora Valentinei Pelinel. Cele două surori, eclipsate de mama lor într-o imagine virală

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Nu doar soţia, ci şi cumnata lui Cristi Borcea este de o frumusețe răpitoare. Valentina Pelinel a postat o imagine în care se mândreşte alături de sora şi de mama ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cumnata lui Cristi Borcea este de o frumusețe răpitoare

„La mulţi ani celei care ne-a dăruit cel mai frumos cadou: Viaţa! La mulţi ani, mama!”, a fost mesajul transmis de Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

„Adorabile sunteţi toate trei!”, „Mama e unică! Prețuiește fiecare clipă petrecută alături de ea!”, „O doamnă foarte frumoasă și fiicele la fel”. Acestea au fost câteva dintre sutele de comentarii scrise de fani.

Reclamă

Cristi Borcea vrea al 10-lea copil

Valentina Pelinel i-a dăruit lui Cristi Borcea, un băiat și gemene. Milan (4 ani), Indira Maria (1 an şi 10 luni) şi Rania Maria (1 an şi 10 luni) sunt cei trei copii ai familiei.

În total, Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Omul de afaceri e dispus să mai facă încă un copil, al zecelea.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a dezvăluit Cristi Borcea, în urmă cu două luni.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea este dispus să fie din nou tată, deşi susţine că se confruntă cu probleme de sănătate. Are insomnii de 12 ani şi apelează la pastile ca să doarmă.

„Am probleme mari cu somnul, din cauza traumelor din pușcărie și de când am pierdut campionatul cu Dinamo în 2009. Aveam voie doar o oră la aer „acolo”, în rest 23 de ore eram doar înăuntru. Copiii m-au ținut viu cât am fost închis, m-au ținut antrenat. Pe ultimii patru, i-am conceput cât timp eram la închisoare”, a mai povestit Cristi Borcea.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și