Închide meniul
Foto

„Da! Îmi place foarte tare cineva!” Anamaria Prodan i-a găsit înlocuitor lui Laurenţiu Reghecampf! E gata să se căsătorească imediat după divorţ. Cine e bărbatul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2022, 21:25

„Da! Îmi place foarte tare cineva!” Anamaria Prodan i-a găsit înlocuitor lui Laurenţiu Reghecampf! E gata să se căsătorească imediat după divorţ. Cine e bărbatul

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă. Câți bani ar putea primi după divorț

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit şi a anunţat că este atrasă de un bărbat din ţările arabe. Chiar dacă e gata să înceapă o nouă viaţă, Anamaria Prodan a spus că îl va respecta întotdeauna pe Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan e atrasă de un alt bărbat

Da, îmi place foarte tare cineva. Dacă nu este perfect pentru copiii mei viitorul meu soţ sau iubit, dacă nu iubeşte copiii, dacă eu simt că nu va face orice pentru copiii mei, nu are nicio şansă. Aşa şi cu Reghecampf. E dintr-o altă lume! Yes (n.r. – întrebată dacă e din ţările arabe). O să-l iubesc pe Laurenţiu Reghecampf, soţul Anamariei Prodan şi tatăl copiilor mei. Cel demn!„, a spus Anamaria Prodan la Fiţă cu Adiţă.

Ce a putut să îi ceară Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf, în timp ce acesta se distra cu amanta Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc au dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Mai exact, Corina Caciuc îi cere daune morale soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, pentru ieşirele publice pe care le-a avut la adresa ei. Anamaria Prodan nu a dorit să intre în jocul Corinei Caciuc şi s-a limitat să spună doar că avocatul său se va ocupa de proces.

Am atâta treabă, crede-mă, că numai de asta nu-mi arde! Avocatul meu se ocupă de așa ceva”, a fost replica elegantă pe care Anamaria Prodan a oferit-o pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan a dezvăluit care a fost singurul lucru pe care i l-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf, chiar în timp ce acesta se distra alături de amantă. Conform informaţiilor apărute în spaţiul public, Laurenţiu Reghecampf ar avea o relaţia cu Corina Caciuc de aproximativ 2 ani de zile.

Reclamă

Pe mine și pe copii nu ne interesează nimic ce vine din partea lui Reghecampf. Singurul lucru pe care i l-am cerut (lui Laurențiu Reghecampf, n. red,), de un an încoace, a fost doar să meargă la antrenament, la școală, în cantonament ca să își vadă băiatul”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa mai sus citată.

Schimb de mesaje uluitor între Anamaria Prodan şi Luca Reghecampf

Anamaria Prodan a ţinut totuşi să declare, cu fiecare ocazie, că îl va considera pe Luca fiul ei chiar şi după divorţ. Tânărul tocmai a împlinit 20 de ani, iar agentul de jucători i-a făcut o urare emoţionantă.

La mulţi ani băiatul meu frumos, deştept şi minunat. Te iubim fără mărginele„, a postat Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram. Mesajul a fost însoţit de o imagine în care Luca apare alături de Bebeto, copilul pe care impresarul îl are cu Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Răspunsul sărbătoritului a fost unul cel puţin neaşteptat. „Laurenţiu Reghecampf Junior, te iubesc Bro„, a comentat Luca, cel care nu i-a mulţumit Anamariei şi nici nu a făcut o altă referire faţă de mama lui vitregă.

Luca Reghecampf şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. A avut-o lângă el şi pe iubita lui, Asiana Peng.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și