Închide meniul
Foto

Vlăduţa Lupău, fotografiată în braţele lui Neymar! Cum a reacţionat vedeta şi mesajul postat ulterior pe reţelele de socializare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 octombrie 2021, 23:57 / Actualizat: 20 aprilie 2022, 22:51

Reclamă
Vlăduţa Lupău, fotografiată în braţele lui Neymar! Cum a reacţionat vedeta şi mesajul postat ulterior pe reţelele de socializare

Instagram Vlăduţa Lupău

Vlăduţa Lupău

Surpriză totală pentru celebra cântăreaţă din România, Vlăduţa Lupău. Aceasta şi-a îndeplinit marele vis. Aflată la Paris, aceasta a cedat tentaţiei şi s-a dus la meciul din Liga Campionilor dintre PSG şi Leipzig. Acolo l-a întâlnit pe celebrul Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebra Vlăduţa Lupău a dat lovitura la Paris

Mai întâi, vedeta a postat pe facebook o imagine de pe stadionul Parc de Princes. „Dacă aş avea un băieţel…ar fi jucător de fotbal şi ar juca la Paris”, a scris Vlăduţa Lupău în dreptul pozei de pe facebook, dinaintea meciului. Totuşi, cântăreaţa era supărată că favoritul ei, brazilianul Neymar nu va juca în meci.

Neymar, fotografie cu Vlăduţa Lupău

Supărarea Vlăduţei Lupău a trecut însă repede. L-a întâlnit pe Neymar şi a făcut o poză alături de celebrul jucător brazilian. „Dacă îți dorești cu adevărat ceva SE ÎNTÂMPLĂ ❤️ M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe @neymarjr atunci când am aflat că nu joacă… iată răspunsul LUI 🙏🏼”, a scris Vlăuţa Lupău în dreptul pozei pe care a făcut-o alături de Neymar.

Vlăduţa Lupău este plecată de câteva zile la Paris. Şi-a anunţat fanii de pe reţelele de socializare că urmează acolo un tratament. Dacă în urmă cu un an artista le mărturisea fanilor că a fost infectată cu noul coronavirus, acum cântăreața le-a dezvăluit internauților de pe rețelele de socializare că se confruntă cu o problemă de sănătate care tot persistă, iar în țară nu a găsit rezolvare.

În urma căutărilor pe care le-a făcut în alegerea medicului, vedeta a fost nevoită să se trateze la Pari. Vlăduța Lupău se confruntă cu o tuse persistentă și caută să se vindece cât mai repede.

Reclamă

 

 

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și