Închide meniul
Foto

Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogaţi români, ar fi murit în accidentul aviatic din Milano. Avionul l-ar fi cumpărat alături de Vladimir Cohn!

Publicat: 3 octombrie 2021, 18:16

Tragedie aviatică

Un avion s-a prăbuşit la Milano

Profimediaimages

  • Un avion înmatriculat în România s-a prăbuşit la Milano
  • Opt persoane şi-au pierdut viaţa

Update: Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat, duminică, faptul că printre persoanele decedate în accidentul aviatic de la periferia oraşului Milano se află doi cetăţeni români, cu dublă cetăţenie, conform informaţiilor primite până în prezent. Oficiul consular nu a primit, până la acest moment, solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest incident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Milano, s-a autosesizat în urma informaţiilor publicate de presa italiană cu privire la prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni la periferia oraşului Milano şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile italiene pentru a obţine informaţii referitoare la cetăţenia şi identitatea persoanelor afectate. Potrivit informaţiilor comunicate de autorităţile italiene reprezentanţilor oficiului consular, din cercetările efectuate până la acest moment, rezultă că printre persoanele decedate se află doi cetăţeni români, cu dublă cetăţenie„, a transmis MAE.

Potrivit milano.corriere.it, avionul era un model de Pilatus PC12. Decolase de pe aerportul Linate din Milano, cu destinaţia Olbia. S-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială, la ora locală 13:07. Toate persoanele aflate la bordul avionului şi-au pierdut viaţa.

Reclamă

Miliardarul român Dan Petrescu şi-ar fi pierdut viaţa în accidentul aviatic

Pilotul, copilotul, alţi cinci adulţi şi un copil sunt printre victime. Sursa citată anunţă că pilotul aeronavei era chiar fiul lui Dan Petrescu, în vârstă de 30 de ani. În aeronavă ar fi fost şi soţia şi fiica omului de afaceri.

La fața locului au ajuns numeroase echipaje de pompieri, polițiști și carabinieri. Salvatorii au descris că erau imagini îngrozitoare„, au dezvăluit jurnaliştii italieni.

Reclamă

Avionul avea un motor în flăcări şi a căzut direct, fără să existe manevre”, a declarat un martor. Pilatus PC-12 este un avion echipat cu turbopropulsor monomotor şi poate fi folosit pentru transport de mărfuri sau pentru transportul de pasageri, numărul acestora fiind limitat la 9.

Avionul a luat foc după ce s-a prăbuşit pe un imobil gol, care era în curs de renovare. Din fericire, în clădire nu se afla nimeni în momentul accidentului.

Avionul de mici dimensiuni i-ar fi aparţinut atât miliardarului Dan Petrescu, cât şi fostului acţionar al lui Dinamo, Vladimir Cohn, anunţă prosport.ro. În urmă cu trei zile, acesta ar fi zburat de la Bucureşti cu destinaţia Milano Linate.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac a fost partener de afaceri cu Dan Petrescu. Fostul mare jucător de tenis a declarat, în nenumărate rânduri, că Petrescu este mai bogat decât el. Acesta ar fi avut o avere de 3 miliarde de euro!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc