Închide meniul
Foto

Daniel Pancu s-a căsătorit. Și-a refăcut viața, la doi ani după divorț. „Să fie cu noroc și cu copii!”

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2021, 10:34

Daniel Pancu s-a căsătorit. Și-a refăcut viața, la doi ani după divorț. „Să fie cu noroc și cu copii!”

Daniel Pancu s-a căsătorit cu Andra Teodorescu

Facebook Andra Teodorescu

Daniel Pancu și Andra Teodorescu și-au spus „Da!” la starea civilă și au petrecut la un restaurant. Aceștia se pregătesc pentru un alt moment special. Peste câteva luni, fostul fotomodel va da naștere unui băiețel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu s-a căsătorit cu Andra Teodorescu

Să ne fie cu noroc și cu copii. Mulți!”, a fost mesajul postat de fostul fotbalist pe contul său de Facebook. „Va multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta zi importanta si speciala pentru noi!„, a reacționat și noua soție a lui Pancu, pe rețelele sociale.

Andra Teodorescu făcea senzaţie în urmă cu 15 ani pe podiumurile de modă. S-a căsătorit acum cu Daniel Pancu, cel care a divorţat de Mihaela, sora fostului său coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Daniel Pancu şi Mihaela s-au despărţit după o relaţie de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună 2 copii: Maria Victoria (10 ani) și David Gabriel (15 ani).

În luna iulie, Pancu a fost alături de Andra Teodorescu la o clinică medicală şi a ieşit din cladire vizibil emoţionat. După mai bine de două ore, a avut în mână primele ecografii ale viitoare mămici.

Reclamă

Fostul fotbalist a avut nevoie de un sfert de oră pentru a se dezmetici. S-a uitat cu atenţie pe analize şi şi-a făcut cruce înainte de a se duce spre maşină. A aşteptat-o acolo pe cea care a fost printre primele fotomodele din România.

Daniel Pancu şi Mihaela Stanciu au fost împreună 22 de ani

Mihaela Stanciu a dezvăluit care au fost motivele pentru care s-a despărțit de Daniel Pancu. A anunţat ce a descoperit în agenda telefonului fostului atacant.

Din dorința de a pune capăt dezinformărilor apărute in presa in ultimul an , doresc sa fac câteva precizări legate de căsnicia mea cu Daniel Gabriel Pancu!

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt cea care a decis sa pună capăt căsniciei, nu Daniel. A fost o decizie grea, care a venit după o relație de 22 ani, dintre care timp de 10 ani am fost căsătoriți legal. Motivele nu doresc sa le dezvălui , însă doresc sa subliniez ca separarea mea de Daniel nu are nicio legătura cu actuala partenera de viața a lui!

P.S : legat de o alta dezinformare apărută in presa, aceea ca , in urma cu 20 de ani, fostul meu soț și actuala partenera de viața au trăit o poveste de dragoste, pot spune doar atât: în memoria telefonului lui Daniel, numarul de telefon al domisoarei era salvat cu nume de barbat: ‘Ando’! Iar lista continua : ‘Cristi de la Rapid, Laur de la Atlantis, etc’„, se arată într-o postare a fostei soţii a lui Daniel Pancu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și