Close
Foto

De ce crede Gigi Becali că Cristi Borcea e blestemat. Mesajul transmis finului său, care are 9 copii cu 4 femei: „Începe depresia!”

Publicat: 9 iunie 2022, 11:25

Gigi Becali a ajuns să creadă că bunul său prieten Cristi Borcea e blestemat. Patronul lui FCSB a oferit detalii şi a venit cu versete şi explicaţii biblice.

Reclamă
Gigi Becali şi Cristi Borcea

Gigi Becali este naşul lui Cristi Borcea / Colaj Hepta

Latifundiarul din Pipera a anunţat că nici nu vrea să audă de divorţ, spre deosebire de Borcea. Fostul finanţator de la Dinamo s-a despărţit deja de două dintre femeile cu care a ajuns la altar, Mihaela Borcea şi Alina Vidican. La cea de-a doua căsătorie, chiar Gigi Becali i-a fost naş lui „Leonidas”.

Reclamă

De ce crede Gigi Becali că Cristi Borcea e blestemat

Borcea este căsătorit, din 2018, cu Valentina Pelinel. Şi atunci i-ar fi cerut lui Gigi Becali să îi fie naş, dar s-a lovit de un refuz. Patronul vicecampioanei României e de părere că, orice bărbat care se căsătoreşte de trei ori, este unul blestemat. Gigi Becali l-a şi avertizat pe fostul său rival din fotbal că riscă să intre în depresie.

Bărbații ăștia bogați, n-ai văzut cum le lasă pe neveste? Când devin mari, bogați, prima dată ce fac? S-o lase pe nevasta. Băi, nebunule, păi tu dacă ai lăsat pe nevasta ta și iei una mai frumoasă, tu o să ai fericire? Păi ți-a dat Dumnezeu, dar ai aruncat darul lui Dumnezeu! Că prima e dar, nevasta prima, ea este dar, orice s-ar întâmpla, cum, nu știu ce.

Zice Sfântul Apostol Pavel, poți s-o lași numai din desfrânare, dar și dacă ai puterea s-o ierți, s-o ierți. Poți s-o iei și pe a doua. Prima este dar, a doua este milă. Păi de ce este milă? Este milă că Dumnezeu din milă de bărbat care e nemernic sau că s-a întâmplat. Lui Dumnezeu îi e milă de el! Nu-l lasă fără soață, adică fără femeie, că așa i-a legat și îți mai dă voie să iei una. Dacă o mai lași pe a doua și o iei pe a treia, este blestem! După aia începe depresia„, a spus Gigi Becali, potrivit ego.ro.

Reclamă

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Cristi Borcea îi plăteşte o sumă uriaşă şi Alinei Vidican pentru a avea grijă cum trebuie de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri achită, lunar, în jur de 10.000 de euro. Fostul fotomodel a rămas şi cu restaurantul pe care fostul patron de la Dinamo îl deţinea în Miami. Vidican a decis totuşi să vândă afacerea.

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016. Borcea s-a despărţit de Alina pentru a fi alături de Valentina Pelinel. „Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”, a susţinut Borcea într-o emisiune TV.

Cristi Borcea nu şi-a dorit însă să îi plătească o pensie alimentară avocatei Simona Voiculescu, cu care a avut o escapadă amoroasă. S-a ajuns la proces, iar judecătorul a decis ca omul de afaceri să achite lunar 1.500 de euro.

În condiţiile date, Borcea plăteşte, lună de lună, o sumă uriaşă de bani în conturile femeilor cu care are copii. Aceasta depăşeşte 60.000 de euro!

Reclamă
Citește și:
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
8:54 CM 2022 | Japonia a bătut Spania, având cea mai slabă posesie din istoria Cupei Mondiale 8:52 Valeriu Iftime, bucuros după FC Botoşani – FCSB 2-3: „Sunt fericit! Au fost oameni care au plecat acasă mulţumiţi!” 8:28 VIDEOCM 2022 | Gary Lineker și Alan Shearer, reacții incredibile după eliminarea din grupe a Germaniei. Au râs în hohote de rivalii istorici 8:22 Leo Strizu, umilit în direct la TV, după FC Botoşani – FCSB 2-3: „Care e ultima schimbare, Leo?” / „Stai să mă uit în mesaj!” 0:10 CM 2022 | Cele 6 optimi de finală care se ştiu până acum. Programul complet al fazelor eliminatorii. Germania şi Belgia, OUT de la Cupa Mondială 0:02 CM 2022 | Hansi Flick, prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială! Anunțul selecționerului 1
dec.
23:56
CM 2022 | Luis Enrique, discurs categoric după Japonia – Spania 2-1: „Au fost 5 minute de panică! Am vrut să câştigăm, dar nu am putut”
1
dec.
23:50
CM 2022 | Cum arată, în timp real, clasamentele grupelor Cupei Mondiale. Argentina și Polonia se alătură echipelor calificate în optimi
1
dec.
23:43
NEWS ALERTCM 2022 | Thomas Muller, anunț de ultimă oră după umilința uriașă suferită de Germania la Mondial: „Dacă acesta a fost ultimul meu meci, vreau să spun ceva!”
1
dec.
23:16
CM 2022 | „Ce umilință!”. Presa din Germania a dat de pământ cu naționala lui Hansi Flick, după eliminarea-șoc de la Cupa Mondială!
Pe același subiect
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au împreună trei copi
Diverse • 9:10
FOTO
Cristi Borcea, înapoi la „marea iubire”. Decizia a fost comunicată apropiaţilor: „A zis asta! Am stat cu el la masă!”
Leo Strizu, în timpul unei conferinţe
Liga 1 • 8:22
Leo Strizu, umilit în direct la TV, după FC Botoşani – FCSB 2-3: „Care e ultima schimbare, Leo?” / „Stai să mă uit în mesaj!”
Gigi Becali, într-o conferinţă
Liga 1 • 1 dec., 22:07
Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Malcom Edjouma: „Ne dau un milion de euro!”
Știri
Hello Chef sezonul 4, 23 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Macanache
Close