Închide meniul
Foto

De ce crede Gigi Becali că Cristi Borcea e blestemat. Mesajul transmis finului său, care are 9 copii cu 4 femei: „Începe depresia!”

Reclamă

Publicat: 9 iunie 2022, 11:25

De ce crede Gigi Becali că Cristi Borcea e blestemat. Mesajul transmis finului său, care are 9 copii cu 4 femei: „Începe depresia!”

De ce crede Gigi Becali că Cristi Borcea e blestemat. Declaraţii controversate

Gigi Becali este naşul lui Cristi Borcea / Colaj Hepta

Gigi Becali a ajuns să creadă că bunul său prieten Cristi Borcea e blestemat. Patronul lui FCSB a oferit detalii şi a venit cu versete şi explicaţii biblice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a anunţat că nici nu vrea să audă de divorţ, spre deosebire de Borcea. Fostul finanţator de la Dinamo s-a despărţit deja de două dintre femeile cu care a ajuns la altar, Mihaela Borcea şi Alina Vidican. La cea de-a doua căsătorie, chiar Gigi Becali i-a fost naş lui „Leonidas”.

De ce crede Gigi Becali că Cristi Borcea e blestemat

Borcea este căsătorit, din 2018, cu Valentina Pelinel. Şi atunci i-ar fi cerut lui Gigi Becali să îi fie naş, dar s-a lovit de un refuz. Patronul vicecampioanei României e de părere că, orice bărbat care se căsătoreşte de trei ori, este unul blestemat. Gigi Becali l-a şi avertizat pe fostul său rival din fotbal că riscă să intre în depresie.

Bărbații ăștia bogați, n-ai văzut cum le lasă pe neveste? Când devin mari, bogați, prima dată ce fac? S-o lase pe nevasta. Băi, nebunule, păi tu dacă ai lăsat pe nevasta ta și iei una mai frumoasă, tu o să ai fericire? Păi ți-a dat Dumnezeu, dar ai aruncat darul lui Dumnezeu! Că prima e dar, nevasta prima, ea este dar, orice s-ar întâmpla, cum, nu știu ce.

Zice Sfântul Apostol Pavel, poți s-o lași numai din desfrânare, dar și dacă ai puterea s-o ierți, s-o ierți. Poți s-o iei și pe a doua. Prima este dar, a doua este milă. Păi de ce este milă? Este milă că Dumnezeu din milă de bărbat care e nemernic sau că s-a întâmplat. Lui Dumnezeu îi e milă de el! Nu-l lasă fără soață, adică fără femeie, că așa i-a legat și îți mai dă voie să iei una. Dacă o mai lași pe a doua și o iei pe a treia, este blestem! După aia începe depresia„, a spus Gigi Becali, potrivit ego.ro.

Reclamă

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Cristi Borcea îi plăteşte o sumă uriaşă şi Alinei Vidican pentru a avea grijă cum trebuie de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri achită, lunar, în jur de 10.000 de euro. Fostul fotomodel a rămas şi cu restaurantul pe care fostul patron de la Dinamo îl deţinea în Miami. Vidican a decis totuşi să vândă afacerea.

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016. Borcea s-a despărţit de Alina pentru a fi alături de Valentina Pelinel. „Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”, a susţinut Borcea într-o emisiune TV.

Cristi Borcea nu şi-a dorit însă să îi plătească o pensie alimentară avocatei Simona Voiculescu, cu care a avut o escapadă amoroasă. S-a ajuns la proces, iar judecătorul a decis ca omul de afaceri să achite lunar 1.500 de euro.

În condiţiile date, Borcea plăteşte, lună de lună, o sumă uriaşă de bani în conturile femeilor cu care are copii. Aceasta depăşeşte 60.000 de euro!

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și