Închide meniul
Foto

Decizia de 350.000 de euro luată de Anamaria Prodan. Gestul vedetei l-a încântat pe soţul său, care i-a făcut un cadou de 4 milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 14:56

Decizia de 350.000 de euro luată de Anamaria Prodan. Gestul vedetei l-a încântat pe soţul său, care i-a făcut un cadou de 4 milioane de euro

Istagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, investiţie uriaşă

Anamaria Prodan a investit o avere în renovarea vilei sale din Pipera. 350.000 de euro a investit vedeta în casa sa pe care a transformat-o într-un adevărat Palat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a venit din Dubai, Anamaria Prodan a decis să îşi renoveze vila din Pipera. A angajat o echipă de muncitori, un designer şi a redecorat casa într-un stil arăbesc. Noul mobilier este de lux şi a fost adus din Turcia şi Dubai. Numai acesta a costat 150.000 de euro, scrie Click.

200.000 de euro a cheltuit Anamaria Prodan pentru renovarea şi lambrisarea specială care este din lemn alb cu fir de aur. Decizia Anamariei Prodan l-a încântat pe soţul ei, care este învăţat cu luxul din zonele arabe, acolo unde antrenează.

Anamaria Prodan a investit o avere în case. Deţine un imperiu imobiliar şi se laudă cu o geantă de 300.000 de dolari

Anamaria Prodan are o avere incredibilă şi a făcut investiţii importante pe toate continentele. Vedeta şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, nu se uită la bani când vine vorba de cumpărat case şi accesorii de lux.

În acest an, Anamaria a avut parte de o surpriză extravagantă de la tehnicianul arabilor de la Al Ahli. Reghecampf i-a cumpărat un apartament în cea mai înaltă clădire din lume.

Reclamă

Locuinţa de cinci stele din Dubai, din celebrul Burj Khalifa, a costat nu mai puţin de 4 milioane de euro. Apartamentul este dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro.
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan şi-a renovat casa
  • Suma uriaşă cheltuită

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și