Închide meniul
Foto

Decizia luată de Ion Ţiriac, la câteva luni după ce şi-a dezamăgit fiica, a făcut înconjurul planetei

Reclamă

Publicat: 5 august 2022, 20:33

Decizia luată de Ion Ţiriac, la câteva luni după ce şi-a dezamăgit fiica, a făcut înconjurul planetei

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac/ Colaj Instagram/Profimediaimages

Ion Ţiriac a luat o decizie suprinzătoare în urmă cu câteva luni. A vândut turneul de la Madrid, deşi fiica sa Ioana ţinea enorm la acea competiţie şi i-a cerut să nu renunţe la ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarul a luat această decizie în ciuda faptului că singura sa fiica, Ioana Natalia, i-a cerut să nu facă acest lucru. Chiar magnatul român a făcut această dezvăluire. Astfel, este lesne înţeles că fiica lui Ion Ţiriac a fost extrem de dezamăgită de decizia luată de tatăl său.

La câteva luni distanţă, Ion Ţiriac a luat o decizie care ar putea să îşi bucure nespus de mult fiica. Acesta a anunţat că va organiza un turneu de tenis la Bucureşti.

Fundația Țiriac organizează în perioada 10-18 septembrie, în București, Tiriac Fundation Trophy – turneu de tenis de talie mondială. Acesta se va derula la Centrul Național de Tenis (Bulevardul Pierre de Coubertin, numărul 11, București), în aer liber, pe zgură. Tiriac Foundation Trophy este singurul turneu WTA (Women’s Tennis Association) programat a se desfășura în București. Valoarea totală a premiilor se ridică la 115.000 de dolari.

Decizia luată de Ion Ţiriac, la câteva luni după ce şi-a dezamăgit fiica

”Organizarea acestui turneu reprezintă suma eforturilor depuse pentru a păstra Bucureştiul pe harta internaţională a turneelor de tenis. Scopul Fundaţiei Ţiriac este de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor, iar organizarea acestei competiţii vine să completeze misiunea Fundaţiei.

Reclamă

Iată că după o pauză de trei ani, iniţiativa Fundaţiei Ţiriac face ca Bucureştiul să fie, din nou, gazda unei dispute sportive de talie mondială în sportul alb. Cu siguranţă voi face tot posibilul ca acest turneu să aibă continuitate, pentru că oferă bază şi încredere tenisului românesc”, a transmis Ion Ţiriac prin intermediul unui comunicat de presă.

Jurnaliştii argentinieni au aflat de decizia lui Ion Ţiriac şi l-au caracterizat pe miliardarul român ca fiind un om de afaceri de succes.

Ion Țiriac, un afacerist de succes din lumea tenisului, care s-a remarcat ca jucător, dar și ca antrenor al lui Guillermo Vilas, își etalează din nou talentul în afaceri! Românul va organiza un nou turneu, de categorie WTA 125, la Centrul Național de Tenis din București„, au scris cei de la El Grafico.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac şi-a dezamăgit fiica, pe Natalia Ioana: „Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul’!

Miliardarul a luat această decizie în ciuda faptului că singura sa fiica, Ioana Natalia, i-a cerut să nu facă acest lucru. Chiar magnatul român a făcut această dezvăluire. Astfel, este lesne înţeles că fiica lui Ion Ţiriac a fost extrem de dezamăgită de decizia luată de tatăl său.

Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’
Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, a declarat Ion Țiriac la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro.

Ion Țiriac a câștigat o sumă exorbitantă din vânzarea turneului de tenis de la Madrid. Omul de afaceri a finalizat tranzacția către americanii de la IMG în luna decembrie, iar între timp afacerea a fost confirmată oficial la începutul acestui an.

Potrivit hotnews.ro, Țiriac a încasat 360 de milioane de euro pentru cedarea licenței turneului din Spania. Miliardarul român va primi încă 30 de milioane de euro în următorii doi ani, conform tranzacției pe care a încheiat-o cu compania din SUA.

Inițial, în presă a apărut informația că Ion Țiriac va primi o sumă cuprinsă între 200 și 250 de milioane de euro. În cele din urmă, afaceristul român s-a ales cu o sumă mult mai mare pe care o va adăuga averii sale impresionante.

Reclamă
Recomandări
  • Decizia luată de Ion Ţiriac
  • Cum şi-a dezamăgit propria fiica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și