Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a lăsat-o pentru Corina Caciuc: „Poate să îl ia şi pe Reghecampf, poate să îi aducă iubite, orice pe pământul ăsta”

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 11:21

Reclamă
Decizia radicală luată de Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a lăsat-o pentru Corina Caciuc: „Poate să îl ia şi pe Reghecampf, poate să îi aducă iubite, orice pe pământul ăsta”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Agentul lansează un atac la adresa lui Victor şi Ioan Becali, dar nu îl uită nici pe Reghecampf, cel care a fost surprins pe străzile din Craiova, alături de amanta rămasă însărcinată, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Poate să îl ia şi pe Reghecampf, poate să îi aducă iubite”

„Poate să îl ia şi pe Reghecampf, poate să îi aducă iubite, poate să facă orice pe pământul ăsta, nu este problema mea. Eu am viaţa mea, merg din ce în ce mai frumos şi urc din ce în ce mai frumos. Aştept să îi ia pe Ianis să îl ducă la Arsenal. Aşa se cerne sita.

Cine pleacă la drum cu mine şi mă părăseşte, plăteşte. Eu nu mă supăr. Dacă se lasă influenţaţi de oricine de pe stradă, să plătească. Contractul lui Ianis e înscris la Federaţia din Anglia. Ianis dacă are atât de mulţi bani, poate să plătească. Eu dor o să râd de aceşţi măscărici”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Sport.

Amanta lui Laurenţiu Reghecampf, umilită de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a lansat noi atacuri la adresa amantei lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a spus că astfel de femei fac parte din lumea de „proastă factură”.

”Eu am avut o creştere dată de un tată poliţist care întotdeauna mi-a spus că sunt lucruri în viaţă care nu se pot controla. Aş fi ipocrită să spun că soţul meu are aşa ceva. Noi ne-am ajutat reciproc. Eu nu m-am uitat către lumea asta de proastă factură. Mereu am râs de astfel de fătuci. Le spuneam şi jucătorilor să nu se uite spre aşa ceva!

Reclamă

Nu am verighetă pe deget pentru că am uitat-o acasă. Cu greu am reuşit să îl aduc pe Reghe în faţa camerelor. Mi-au luat ani să îl fac să se simtă lejer la TV. Da, i-am construit cariera, iar el ştie asta! Eu aşa m-am născut, nu mă impresionează mai nimic. Eu sunt foarte frumoasă şi foarte deşteaptă. Eu dau cu pumnul în masă de obicei„, a spus Anamaria Prodan la realitateasportivă.net.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Bebeto. Vedeta mai are două fete din prima căsătorie, în timp ce Reghe îl are pe Luca Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat-o că vrea să îşi încheie căsnicia pentru a putea fi alături de Corina Caciuc, cea care urmează să îi dăruiască un copil.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și