Închide meniul
Foto

Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”

Reclamă

Publicat: 16 aprilie 2024, 15:31

Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”

Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Fostul luptător, care a murit la vârsta de 54 de ani, are o fiică ce este pasionată de sport.

Costel Corduneanu era căsătorit din 2023 cu Graţiela Corduneanu / Facebook

Au apărut detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu. Fostul luptător român, care a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, a murit la vârsta de 54 de ani, într-un spital din Târgu Mureş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia celui care devenise un temut interlop este în stare de şoc. Se pun la punct ultimele detalii despre funerariile care se anunţă a fi unele fără precedent în Iaşi. Sunt aşteptaţi mii de oameni.

Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu

Potrivit bzi.ro, a fost închiriat până vineri un restaurant de fiţe, în care are loc priveghiul. Acolo îşi vor putea lua rămas bun, apropiaţii, de la Costel Corduneanu.

Familia fostului luptător pregăteşe o înmormântare de lux. Costel Corduneanu va fi înmormântat într-o zonă „VIP” din Cimitirul Eternitate, acolo unde îşi dorm somnul de veci mai multe personalităţi marcante. Printre acestea, Ion Creangă şi Mihail Kogălniceanu.

Sursa citată anterior anunţă că mormântul lui Corduneanu a fi la doar câţiva metri de biserică. Acolo va apărea şi un impunător monument funerar.

Reclamă

Oraşul va fi împânzit de poliţie pe durata celor trei zile cât ţine priveghiul. Este o mobilizare uriaşă de forţe, pentru a se preîntâmpina orice incidente.

Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului

Soţia îndurerată a lui Costel Corduneanu este devastată şi în stare de şoc. Trei copii avea Graţiela Corduneanu (n.r. fostă Cercel) cu fostul luptător român, care a reprezentat România la două ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Graţiela şi-a luat rămas bun de la Costel Corduneanu printr-un mesaj teribil postat pe contul ei de Facebook.

După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!„, a transmis Graţiela Corduneanu pe reţelele sociale, potrivit spynews.ro.

Cu 20 de ani mai tânără era Graţiela Corduneanu decât soţul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2023, după 16 ani de relaţie. Şi Graţiela a avut probleme cu legea. A fost trimisă în judecată, în urmă cu doi ani, după un scandal general care a avut loc într-un local din Iaşi.

Mai mult decât atât, Graţiela Corduneanu fusese chiar plasată, în noiembrie 2022, sub control judiciar. Potrivit fanatik.ro, era cercetată pentru instigare la șantaj într-un dosar de cămătărie.

Mai mari au fost problemele cu legea pe care le-a avut Costel Corduneanu, cel care a stat mai mulţi ani după gratii.

Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, declarase Costel Corduneanu pentru sursa citată anterior.

Costel Corduneanu a mai fost căsătorit cu Alina Bogdan. Divorţul a fost pronunţat în 2011, iar judecătorii au decis că a fost culpă exclusivă a femeii. Aceasta s-a mutat în Statele Unite după despărţirea de fostul sportiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și