Close
Foto

Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România! A pierdut chiar şi cauciurile de iarnă. Anunţul teribil

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 24 noiembrie 2022, 15:36

Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România! Vica Blochina continuă războiul umilitor cu administratorul blocului. Fosta parteneră a lui Victor Piţurcă susţine că i-au fost furate bunuri în valoare de 10.000 de euro din din boxă.

Reclamă
Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România!

Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România!

Vica a apelat şi la Poliţie, dar nu şi-a găsit dreptatea pe care o caută. Blochina susţine că a rămas chiar şi fără cauciurile de iarnă ale maşinii.

Reclamă

Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România

„Administratora a spart la mai mulți locatari boxele și ne-a furat bunurile. Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate! 10.000 de euro pagubă! Mi-au luat mobila, parchet, cauciurile de la mașină.

S-au dus în boxă și mi-au luat tot! I-am făcut plângere la Poliție și ea minte! A fugit cu cauciucurile mele! Nu am recuperat nimic nici până acum! E o mincinoasă”, a spus Vica, citată de click.ro.

Mărturisiri tulburătoare făcute de cea mai cunoscută amantă din România

Mărturisiri tulburătoare făcute de Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România. Femeia care a fost 16 ani într-o relație cu Victor Pițurcă, perioadă în care fostul selecționer era căsătorit, a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Născută în Lituania, Vica a avut o copilărie de coșmar. Tatăl ei ar fi fost abuziv și ar fi bătut-o de mai multe ori. Mai mult decât atât, vedeta nu avea probleme numai acasă. Vica ar fi luat bătaie atât de la profesoara de balet, cât și de la profesorii de la școală.

Reclamă

„Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Da, mă bătea tata! Dar pe vremea aia, pe vremea comunismului, părea a fi ceva normal. Cumva, toți copiii luau bătaie. Tata era abuziv, niciodată nu mi-a spus ceva frumos: ‘Ești deșteaptă, ești frumoasă’. Tata nu mi-a spus niciodată te iubesc„, a declarat Vica Blochina la emisiunea ‘În Oglindă’.

Fosta balerină nu a mai ținut legătura cu tatăl ei după ce a plecat din Lituania. A trăit un șoc în momentul în care mama ei a anunțat-o că acesta a încetat din viață. Vica a început să plângă în momentul în care a rememorat acel moment.

Vica Blochina: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. A dezvăluit cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

„Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite.

Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
22:09 CM 2022 | Mihai Stoica râde de Neymar: „N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri” 22:06 CM 2022 | Thiago Silva și-a anunțat retragerea de la naționala Braziliei! „E greu să te consolezi! Mă doare foarte mult!” 22:00 CM 2022 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul Mondial. Grupele, rezultatele, programul complet şi favoritele. Croația, prima semifinalistă 21:47 NEWS ALERTCM 2022 | Tite și-a anunțat plecarea de la naționala Braziliei după eliminarea de la Campionatul Mondial 21:45 CM 2022 | Luka Modric, reacție în numai 3 cuvinte după ce Croația a eliminat Brazilia la Campionatul Mondial 21:30 CM 2022 | Zlatko Dalic, în delir după ce a eliminat Brazilia de la Campionatul Mondial: „Asta e Croația! Să nu ne subestimeze nimeni!” 21:06 CM 2022 | Aroganța fanilor Argentinei după ce rivala Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială 21:05 CM 2022 | Roy Keane, ironie maximă pentru Brazilia după eliminarea-șoc de la Campionatul Mondial: „Și-au irosit toată energia când dansau!” 20:29 CM 2022 | Mihai Stoica a distrus naționala Braziliei, după eliminarea de la Cupa Mondială: „O echipă de măscărici! No dancing tonight?” 20:22 CM 2022 | Neymar a plâns în hohote după ce Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială! Starurile Selecao, la pământ
Pe același subiect
Vica Blochina
Diverse • 3 dec., 18:37
FOTO
Cea mai cunoscută amantă din România, sărut pasional cu un bărbat celebru: „Ne-am făcut chiar şi o fotografie!”
Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România
Diverse • 23 nov., 16:26
FOTO
Mărturisiri tulburătoare făcute de cea mai cunoscută amantă din România: „Era abuziv şi sever!”
Diverse • 18 nov., 17:29
FOTO
Ce s-a ales de „Tom Degețel”, milionarul care s-ar fi iubit cu cea mai cunoscută amantă din România! Bărbatul a șocat pe toată lumea
Știri
Hello Chef sezonul 4, 30 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Irina Fodor
Close