Închide meniul
Foto

Dezastru pentru Vladimir Putin. S-a aflat câţi soldaţi ruşi mor, în fiecare zi, în Ucraina. Militarii liderului de la Kremlin s-au răzbunat şi au bombardat un mall din Kiev

Reclamă

Publicat: 21 martie 2022, 12:16

Dezastru pentru Vladimir Putin. S-a aflat câţi soldaţi ruşi mor, în fiecare zi, în Ucraina. Militarii liderului de la Kremlin s-au răzbunat şi au bombardat un mall din Kiev

Vladimir Putin a suferit pierderi uriaşe în timpul războiului din Ucraina

Hepta

Sunt deja 26 de zile de când Vladimir Putin a declanşat războiul din Ucraina. Militarii ruşi au bombardat masiv cele mai mari oraşe, dar nu au reşit să captureze capitala Kiev. Chiar şi aşa, numărul victimelor în rândul civililor a căpătat proporţii halucinante. Fostul mare campion din box, Vitali Klitschko, a oferit noi detalii cutremurătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel care este primarul Kievului tocmai a anunţat că o explozie uriaşă a avut loc la un mall din Kiev. Din primele estimări, şase persoane au fost ucise. Bomba a lăsat un crater masiv, iar centrul comerciar şi maşinile din jur au fost pur şi simplu pulverizate, anunţă dailymail.co.uk.

Explozie teribilă la un centru comercial din Kiev. Anunţul făcut de Vitali Klitschko

Vitali a distribuit, pe reţelele sociale, imagini cu explozia uriașă care a avut loc în cartierul comercial din capitala Ucrainei.

Conform informațiilor pe care le avem în acest moment, mai multe case și unul dintre centrele comerciale au fost lovite. Pompierii sting incendiul din cartierul Podolsk. Salvatorii, medicii şi polițiştii sunt acum la fața locului. Aşteptăm noi informaţii„, a reacţionat fostul luptător pe contul său de Telegram.

Sursa citată anterior a precizat că serviciile de informaţii susţin că 1.000 de soldaţi ruşi îşi pierd viaţa în fiecare zi, în Ucraina. Este o lovitură teribilă pentru armata lui Vladimir Putin, care se „răzbună” prin toate mijloacele.

Reclamă

Cel puțin 902 civili au fost uciși și 1.459 au fost răniți în Ucraina, de la începutul războiului şi până pe 19 martie, a anunțat ONU. Zece milioane de persoane au fost strămutate, inclusiv aproape 3.4 milioane care au fugit din țară.

Vitali Klitschko, mesaj pentru Vladimir Putin: „Opreşte războiul şi pleacă din Ucraina!”

Vitali Klitschko, unul dintre simbolurile rezistenței Ucrainei, a transmis un nou mesaj dur pentru Vladimir Putin. Fostul mare campion din ring, primar al oraşului Kiev încă din 2014, cere oprirea de urgenţă a războiului.

Pleacă din Ucraina, întoarce-te acasă! Nu ai nimic de găsit în ţara noastră. Este casa noastră, oraşul nostru natal… vom lupta pentru ţara noastră natală. Îţi trimiţi oameni în Ucraina şi sunt şanse mari să nu-i mai vezi niciodată. Opreşte războiul şi pleacă din Ucraina!

Reclamă 4 / 0/3

Suntem o naţiune pașnică, dar nu avem altă soluție decât să ne luptăm chiar acum. Nu există o altă soluţie. Dacă ruşii nu se întorc casă, avem doar varianta de a ne lupta şi a ne apăra„, a declarat Vitali Klitschko pentru news.yahoo.com.

Fostul mare campion a transmis şi un mesaj de susţinere militarilor ucraineni. A ţinut să anunţe că este dispus să se lupte alături de ei, chiar şi cu preţul vieţii, pentru a opri trupele lui Vladimir Putin.

Tata m-a învățat că este un mare privilegiu să mori apărându-ți țara. Dacă țara mea natală are nevoie de viața mea, sunt gata să mor pentru ţara mea, pentru copiii mei şi pentru viitorul familiei mele.

Nimeni nu vrea să moară, cu toţii îşi doresc să trăiască, dar Rusia își dorește să reconstruiască fostul imperiu. Noi nu vrem să trăim în imperiul rus. Ruşii încearcă să ne pună în genunchi, dar luptăm pentru libertate, pentru viitorul copiilor și al țării noastre„, i-a transmis lui Vladimir Putin Vitali Klitschko.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și