Închide meniul
Foto

Dezvăluiri uluitoare despre Cristi Borcea, soțul Valentinei Pelinel: „M-a sunat la 3 dimineața! Atunci era liber”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2022, 17:24

Dezvăluiri uluitoare despre Cristi Borcea, soțul Valentinei Pelinel: „M-a sunat la 3 dimineața! Atunci era liber”

Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristi Borcea, milionarul din România care are nouă copii cu patru femei diferite, nu încetează niciodată să surprindă, chiar și la pescuit. Soțul Valentinei Pelinel dădea telefoane în toiul nopții și nu ținea cont de nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a făcut avere din butelii, dar sufletul său e legat de Dinamo, unde a lucrat pe mai multe posturi. Începutul carierei în Ștefan cel Mare l-a găsit în poziția de director de marketing. La acea vreme, afaceristul își făcea timp și pentru micile plăceri, chiar dacă asta însemna să stea treaz toată noaptea.

Dezvăluiri uluitoare despre Cristi Borcea la pescuit

Emil Ursu, un apropiat al lui Cristi Borcea, a povestit cum a fost sunat la trei dimineața de celebrul afacerist, care l-a invitat la o partidă de pescuit. Borcea nu avea niciodată răbdare și mergea pe baltă fără să țină cont de ceas, în timp ce soția lui dormea.

„Cu Cristi am atâtea întâmplări…La pescuit… multe. Când a ajuns director executiv la Dinamo nu mai putea. Dar, când era director de marketing, m-a sunat la trei dimineața. Atunci și mi-a zis: ‘Bă, hai, nu mergem la pescuit?’ I-am zis: ‘Cum să mergem la pescuit?’ ‘Haide, treci, ia râme, ia tot ce trebuie’. ‘Cum să plecăm mă la pescuit la ora asta?’ Atunci avea libertate și plecam. Treceam pe la Obor, luam tot ce trebuie, și mergeam la pescuit. Mergeam unde prindeam, nu avea răbdare. Îi plăcea să prindă pește. Și acum cred că se duce. El se relaxează, e relaxare pe baltă„, a povestit Emil Ursu, conform gsp.ro.

Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

Reclamă

În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.

În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

Cum le vorbea Cristi Borcea angajaților săi

Pe vremea când era la Dinamo, Cristi Borcea era foarte implicat în viața echipei. Jucătorii care au evoluat pentru Dinamo în perioada în care acționar era Cristi Borcea au făcut de-a lungul timpului dezvăluiri incredibile despre milionarul cu 9 copii. Ultimul care a făcut confesiuni e Liviu Ganea, care a evoluat pentru alb-roșii în perioada 2006-2012.

Reclamă 4 / 0/3

Ganea a povestit că Borcea voia cu ardoare ca echipa sa să câștige și meciurile amicale. Milionarul intra în vestiar și îi îndemna pe fotbaliștii lui Dinamo să apeleze la orice mijloace ca să obțină victoria.

„Venea Borcea și înainte de meci amical și spunea: <<băi, astăzi trebuie să câștigăm, nu contează>>. Jucam și în Antalya și venea în vestiar și zicea: <<trebuie să batem, nu știu ce faceți, cum faceți>>”, a spus Liviu Ganea, potrivit sport.ro.

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, Borcea are 9 copii cu 4 femei. Aflat la a treia căsnicie, fostul patron al lui Dinamo scoate din conturi o sumă uriaşă în fiecare lună.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Reclamă
Recomandări
  • Dezvăluiri uluitoare despre Cristi Borcea
  • La ce oră își suna prietenii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și