Închide meniul
Foto

Dezvăluirile vedetei care are 72 de ani şi arată ca o adolescentă. „Mi-aş dori să am un iubit”. Are o avere uriaşă

Reclamă

Publicat: 23 septembrie 2021, 9:27

Dezvăluirile vedetei care are 72 de ani şi arată ca o adolescentă. „Mi-aş dori să am un iubit”. Are o avere uriaşă

Dezvăluiri spectaculoase făcute de Vera Wang

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 72 de ani, dar fanii ei spun mereu că arată ca o adolescentă. Peste 600.000 de urmăritori are, pe reţelele sociale, fosta sportivă. Aceasta tocmai a oferit un interviu spectaculos în Wall Street Journal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirile vedetei care are 72 de ani şi arată ca o adolescentă

Postările mele de pe Instagram mă arată mai mult pe mine, varianta relaxată a mea. Vârsta a început totuşi să-şi spună cuvântul. Totuşi, sper că sunt mai mult decât o vârstă. Îmi doresc ca femeile să reuşească să depăşească această vârstă. Pot avea o carieră chiar şi la 72 de ani„, a transmis Vera Wang.

Nu sunt doar un sex-simbol de 72 de ani„, a ţinut să asigure Vera, care a recunoscut că îi lipseşte un partener de viaţă. „Mi-aş dori să am un iubit, ar fi bine„, a glumit vedeta, potrivit nit.pt.

Wang s-a despărţit de soţul ei şi are două fete, de 28 de ani, respectiv 30 de ani. Ambele sunt necăsătorite.

Le spun că ar fi bine să se grăbească, trebuie să fiu în viaţă ca să pot să vă fac rochiile. Ele mereu îşi dau ochii peste cap şi părăsesc camera„, a dezvăluit Wang.

Reclamă

Imaginea needitată cu Vera Wang care a strânit reacţii vehemente

O imagine needitată, de la petrecerea în care și-a sărbătorit ziua de naștere, a devenit virală. Vera Wang și-a uimit cei aproape 3 milioane de fani cu fotografiile pe care le-a postat pe rețelele sociale. Fosta patinatoare, devenită una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din lume, a fost felicitată pentru modul în care nu își arată vârsta.

Primele reacții au fost de senzație. „Are peste 70 de ani, dar arată mereu la vârsta de 30 de ani. Acest lucru este aproape imposibil! Dar, dacă rămâne așa până la 80 de ani, ADN-ul său trebuie investigat sau cel puțin păstrat pentru omenire„, a scris un utilizator. „OMG, arăți ca o adolescentă”, a exclamat un alt internaut.

Din păcate pentru Vera Wang, o imagine postată de o prietenă de-a ei, prezentă la petrecere, a scos în evidență detalii mai puțin cunoscute publicului larg. Potrivit todayonline.com, Donna Karan a felicitat-o pe Vera pentru împlinirea vârstei de 72 de ani. Imaginea postată pe contul ei de Instagram nu a fost deloc una pe placul sărbătoritei.

Reclamă 4 / 0/3

Poza a devenit subiect de glume pe TikTok. „Simt că Donna a postat această imagine cu un scop„, „Așa arăt în momentul în care alte persoane postează imagini cu mine„, „Cred că Vera, cel mai probabil, nu te va mai chema la următoarea petrecere„, sunt doar câteva dintre comentariile apărute.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și