Închide meniul
Foto

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2024, 11:28 / Actualizat: 14 septembrie 2024, 12:35

Reclamă
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice bea

Colaj Instagram

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă. Chiar fostul internaţional român a dezvăluit secretele care îl fac să arate impecabil la 55 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a făcut dezvăluiri fabuloase despre dieta sa, dar şi despre băuturile alcoolice pe care le consumă. Ilie Dumitrescu a dezvăluit că obişnuieşte să mănânce şi la miezul nopţii.

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce mănâncă la miezul nopţii. Dezvăluirea a fost făcute chiar în direct la TV. „Un carpacio mănânc, dacă tot m-ai provocat„, spunea Ilie Dumitrescu la digisport.ro. Carpaccio este un aperitiv tradițional italian și este format din carne de vită crudă, tăiată foarte subțire. Ulterior, acesta se prepară şi cu peşte sau fructe de mare şi, conform unui interviu acordat recent, Ilie Dumitrescu alege ultima variantă.

„Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat în trecut pentru okmagazine.ro.

Femeile cu care s-a iubit Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a făcut, în mai multe cazuri, deliciul tabloidelor. Fostul mare internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră un „mare cuceritor”. Cea mai agitată perioadă a avut-o la Londra, acolo unde s-a speculat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist. În România, cele mai mediatizate relaţii au fost cu Letiţia Badea şi cu Teodora Vochin. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU FEMEILE DIN VIAŢA LUI ILIE DUMITRESCU)

Reclamă
Reclamă

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu peNTRU okmagazine.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:34

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (14:45)

12:27

Pep Guardiola se plânge de rivalele din Premier League: „Asta e sigur”. Ce a spus despre procesul lui Manchester City

11:40

„E mai inteligent decât Olaru!” Laude pentru transferurile făcute de Rapid: „Am mare încredere în Şumudică”

10:58

Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”

10:38

Andrei Nicolescu, prima reacţie după ce Dinamo a primit fostul autocar al celor de la FCSB: „Nu mai suntem acum 30 de ani!”

9:54

Petrolul Ploieşti – Farul Constanţa LIVE TEXT (21:30). Duel de foc pe Ilie Oană. Gică Hagi caută să rupă seria negativă

1 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 4 VIDEORichard Verschoor, cel mai rapid pilot în calificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan! Sprintul e la 13:15 (AntenaPLAY) 5 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și