Închide meniul
Foto

Din ce face bani prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac: „M-am obişnuit”. Decizia radicală pe care a luat-o

Reclamă

Publicat: 2 august 2023, 15:52

Din ce face bani prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac: „M-am obişnuit”. Decizia radicală pe care a luat-o

Din ce face bani prietena "de suflet" a lui Ion Ţiriac

Laurette Atindehou s-a mutat la Paris / Colaj Instagram

S-a aflat din ce face bani prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac. Laurette Atindehou a oferit un interviu în care a oferit detalii despre viaţa ei. Fosta logodnică a dinamovistului Magaye Gueye trăieşte alături de fiica ei în capitala Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu doi ani, Laurette a luat o decizie drastică şi s-a mutat la Paris. A renunţat la afacerea cu care spera să dea lovitura în România. Îşi deschisese un salon de masaj chiar în Bucureşti, care a costat-o 80.000 de euro. S-a împrumutat la bănci pentru a-şi îndeplini visul, dar nu a avut succes şi a plecat din ţară.

Din ce face bani prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac

Laurette a ales să locuiască în Franţa pentru a fi alături de Magaye Gueye, dar s-a despărţit de fotbalist în momentul în care îşi făceau planurile de nuntă. Acum anunţă că este singură şi că lucrează la un salon de masaj pentru a-şi câştiga existenţa.

Eu m-am obișnuit, sunt foarte bine, sunt foarte liniștită. Mi-am făcut prieteni noi. Mi-am făcut cunoștințe. Ies ori de câte ori am timp în oraș. Momentan lucrez la un centru de spa. Este mai mult o școală de masaj și întreținere corporală. Este una dintre cele mai cunoscute școli. Nu, nu m-am mutat, tot aici stau, pentru că ne-am obișnuit, suntem în centru”, a declarat Laurette Atindehou pentru antenastars.ro.

Vedeta a refuzat să apeleze la cel mai bogat român. Ion Ţiriac o ajutase cu o maşină din parcul său auto pentru a filma un videoclip. Bolidul de lux costa nu mai puţin de 100.000 de euro. Laurette a decis să facă uitată România şi să se bucure de viaţa din „oraşul iubirii”.

Reclamă

Sunt foarte bine. M-am obișnuit. Deja au trecut aproape doi ani de când suntem în Paris. Ne-am obișnuit, este frumos. Suntem tot timpul într-o vacanță, ca să zic așa, pentru că orice ai face în Paris, în fiecare zi, ai câte ceva nou de făcut și te simți ca în vacanță. Fetiței mele îi place și nu îi place. Se obișnuiește. Acum pe perioada verii este la mama. Este în vacanță„, a mai spus Laurette.

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (39 de ani) și Țiriac (84 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și