Închide meniul
Foto

„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum de baie minuscul în Mykonos

Publicat: 30 mai 2024, 14:36

Reclamă
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum de baie minuscul în Mykonos

Soția lui Andrei Ivan a avut o apariție răvășitoare în Mykonos

Andrei Ivan și Anda Ivan / Colaj Instagram

Soția lui Andrei Ivan a avut o apariție răvășitoare la piscină, în Mykonos. Anda Ivan a plecat, alături de atacantul Universității Craiova, într-o vacanță de lux pe insula din Grecia care este considerată „paradisul miliardarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neconvocat de Edi Iordănescu în lotul pentru EURO 2024, Andrei Ivan a ales să se bucure de zilele libere în destinația de cinci stele frecventată de bogații lumii. Soția lui este cea care întoarce toate privirile.

Soția lui Andrei Ivan a avut o apariție răvășitoare în Mykonos

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), Anda a făcut o ședință foto chiar lângă piscină. Imaginile postate pe rețelele sociale, acolo unde are aproape 17.000 de urmăritori, s-au viralizat imediat.

Divină!„, „Mă, superbă mai ești„, „Superbă” sunt numai câteva dintre comentariile primite de soția lui Andrei Ivan imediat după ce a postat fotografiile.

Anda a făcut gimnastică pe performanță și a fost colegă de generaţie cu Maria Holbură, Cătălina Ponor, Silvia Zarzu şi Anamaria Ocolișan. În 2014, pe vremea când era legimată la CS Dinamo, Anda Butuc a terminat pe locul 3 la Campionatul European de tineret.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte să o cunoască pe Anda Butuc (n.r. Ivan după căsătorie), Andrei Ivan a fost într-o relație cu Kate, un model din Belarus.

Este o vară „încinsă” pentru Andrei Ivan și în carieră, acolo unde a dat de înțeles că ia în calcul o plecare de la echipa lui Mihai Rotaru. Cu o cotă de piață de 2 milioane de euro, atacantul român de 27 de ani și-a salvat sezonul în play-off, acolo unde a înscris 4 goluri în cele 10 apariții. În sezonul regular marcase numai 3 goluri și oferise 2 pase decisive.

Andrei Ivan a distribuit imagini de senzație cu soția lui, care face „șpagatul perfect”

Anda Ivan şi-a încheiat cariera în sportul profesionist, dar continuă să se menţină în formă. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun şi-a uluit fanii în luna aprilie, când a făcut „șpagatul perfect” pe banda de alergare.

Reclamă

Imaginile care au fost distribuite şi de atacantul Universităţii Craiova au primit imediat peste 900 de aprecieri şi zeci de comentarii.

Anda Ivan și Andrei Ivan au devenit părinți în octombrie 2022. Atunci a venit pe lume Isadora Andreea Ivan.

Bine ai venit pe lume Ivan Isadora Andreea! 22.10.2022! Familia Ivan

Îți mulțumim ca ne-ai ales. Te iubim necondiționat”, a fost mesajul Andei.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și