Închide meniul
Foto

Dorian Popa, schimbare radicală după ce a fost prins drogat la volan: „Sunt un dobitoc! Vă sunt dator!”

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2023, 17:15

Reclamă
Dorian Popa, schimbare radicală după ce a fost prins drogat la volan: „Sunt un dobitoc! Vă sunt dator!”

Dorian Popa, schimbare radicală după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa/ Instagram Dorian Popa

Dorian Popa promite o schimbare radicală, după ce a fost prins drogat la volan. Vedeta a dezvăluit că se simte dator faţă de fanii săi, şi le-a promis acestora că vor vedea o variantă nouă a sa, după scandalul din ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorian Popa a fost prins drogat la volanul bolidului său de lux. Acesta a recunoscut faptul că a consumat substanţe interzise, însă nu în ziua în care a fost oprit de poliţişti.

Dorian Popa, schimbare radicală după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a transmis un nou mesaj, după ce a fost prins de poliţie. Acesta a mărturisit că s-a bucurat de susţinerea necondiţionată a fanilor în această perioadă, declarându-se extrem de recunoscător pentru acest fapt.

De asemenea, cunoscutul influencer şi cântăreţ a declarat că episodul în care a fost prins de poliţie îl va schimba radical, şi le promite susţinătorilor săi că vor vedea o nouă variantă a sa.

„M-am liniştit puţin şi mi-am dat seama că după această zi infernală, nu că nu aş fi ştut că-mi sunteţi aproape şi că mă susţineţi, dar mi-am dat seama cât de devotaţi îmi sunteţi şi cât de dator vă sunt. Ştiţi foarte bine că şi eu mă dăruiesc vouă în totalitate. Vă mulţumesc din suflet, din inima, din ochi, din creier pentru toată susţinerea pe care am simţit-o în principal astăzi, dar şi în aceste zile grele. Vă iubesc!

Reclamă

Sunt un dobitoc. Vă spun şi vouă că sunt un dobitoc. Dar asta nu înseamnă că nu pot să învăţ din greşelile mele de dobitoc. Vă mulţumesc şi vă promit că o să vedeţi o variantă mai bună a mea”, a declarat Dorian Popa, pentru spynews.ro.

Dorian Popa e fan FCSB

Pe lângă faptul că duce o viaţă sportivă, Dorian Popa este şi mare fan FCSB. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

”Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Reclamă 4 / 0/3

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.
Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic.MOamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit, în trecut, Dorian Popa la AS.ro LIVE.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și