Închide meniul
Foto

„Dormim împreună!” Anamaria Prodan a rupt tăcerea, după escapada lui Laurențiu Reghecampf cu doua tinere „botoxate”. Ce ar fi făcut, de fapt, bărbatul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2021, 11:23

„Dormim împreună!” Anamaria Prodan a rupt tăcerea, după escapada lui Laurențiu Reghecampf cu doua tinere „botoxate”. Ce ar fi făcut, de fapt, bărbatul

Anamaria Prodan a fost avertizată de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan / Instagram Anamaria Prodan

„Am făcut grătar la Snagov, un grătar foarte bun. Acasă ne vedeţi împreună, dormim împreună”, a spus Anamaria Prodan, citată de evz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Potrivit sursei citate, Laurenţiu a închiriat integral pensiunea. După ce s-au cazat, cei patru ar fi organizat şi o plimbare în Pădurea Letea, în căutarea cailor sălbatici. Aproape două ore a durat expediţia. Reghecampf ar fi aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, cerând tuturor celor cu care s-a întâlnit, pentru a nu-i fi pomenit numele.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului, prezentată în premieră de Antena Stars.

Cei doi ar fi avut şi un conflict în vila lor de la Snagov, încheiat cu apeluri la serviciul de urgenţă 112. Anamaria Prodan a negat cu vehemnţă toate informaţiile apărute în spaţiul public.

Reclamă

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus ea pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și