Închide meniul

Dragoş Săvulescu e condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare, dar umblă cu avioane private. Imaginile care au apărut pe internet

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2020, 9:41 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Dragoş Săvulescu e condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare, dar umblă cu avioane private. Imaginile care au apărut pe internet

Sport Pictures via Hepta

Dragoş Săvulescu e condamnat în România

Evident, destinaţia nu este una cunoscută, dar, conform Libertatea, soţia acestuia a fost în Statele Unite, înainte cu două zile de postarea imaginii cu acesta în avion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Săvulescu, imagini din avion şi maşină 

Nu e prima oară când acesta apare în spaţiul virtual, chiar dacă este condamnat în România la 5 ani şi 6 luni de închisoare. În vară, s-a afişat pe Facebook într-o vacanţă în Sardinia, unde a stat la o locuinţă de lux. Angela Martini, modelul albanez, care îi este soţie, l-a pozat la volanul maşinii, în drum spre Sardinia.  

Dragoş Săvulescu a primit o condamnare de 5 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje de pe litoralul Mării Negre. În dosar au mai fost condamnaţi Radu Mazăre şi Cristi Borcea.

În această vară, Ministerul Justiţiei a făcut anumite precizări: "În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privindu-l pe Dragoș Săvulescu, Ministerul Justiției face următoarele precizări: Împotriva sus-numitului a fost emis, de către Curtea de Apel București, un mandat european de arestare care a fost transmis autorităților competente italiene. La începutul acestui an, Ministerul Justiției a luat cunoștință de faptul că dosarul se află pe rolul Curții de Apel Napoli, întrucât această instanță a transmis și MJ, spre informare, copia corespondenței adresată instanței române.

În aceste condiții, precizăm că procedura este una judiciară, iar intervenția ministerului are loc numai la solicitarea expresă de asistență a autorităților judiciare emitente și de executare a mandatului european de arestare.. Ministerul Justiției nu își poate depăși atribuțiile conferite de lege întrucât aceasta ar reprezenta o imixtiune în activitatea judiciară”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Justiției.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și