Închide meniul
Foto

Dramă amoroasă în familia bărbatului care a avut o relaţie cu cea mai cunoscută amantă: „Neatașată, singură, nemăritată! În sfârşit, sunt fericită”

Publicat: 1 octombrie 2022, 17:28

Dramă amoroasă în familia bărbatului care a avut o relaţie cu cea mai cunoscută amantă. Cristina Ich şi Alexandru Piţurcă s-au despărţit. Anunţul a fost făcut chiar femeia care este urmărită pe reţelele de socializare de sute de mii de oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich a anunţat despărţirea de fiul fostului selecţioner al României. Cristina Ich are cu Alexandru Piţurcă un băieţel pe nume Noah, pe care Victor Piţurcă îl iubeşte ca pe ochii din cap.

Dramă amoroasă în familia bărbatului care a avut o relaţie cu cea mai cunoscută amantă

Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich pe reţelele de socializare.

Reclamă

„Îmi plac banii, dar nu cu preţul suferinţei mele!” Cristina Ich a izbucnit în plâns

Cristina Ich, fosta iubită a lui Alexandru Piţurcă şi una dintre cei mai cunoscuţi influenceri din România, a avut în urmă cu puţin timp o izbucnire nervoasă pe reţelele de socializare.

Reclamă

Într-un moment plin de sensibilitate, Cristina Ich le-a mărturisit fanilor că banii nu reprezintă fericirea.

”Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să ma las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (…) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată.

Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberent, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine…nu”, a fost mesajul postat de Christina Ich, conform ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Ich, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Alexandru Piţurcă

Cristina Ich a vorbit şi despre începuturile relaţiei cu Alexandru Piţurcă.

Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz. Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel… mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebat ”de ce?”. Dar… Respectul!”, a dezvăluit Cristina Ich.

Victor Piţurcă, tatăl lui Alexandru Piţurcă, relaţie extraconjugală cu Vica Blochina

Victor Piţurcă, ca şi fiul său, a avut şi el o viaţă sentimentală tumultuoasă. Acesta a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani cu Vica Blochina. Cei doi au împreună şi un băieţel.

Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1