Închide meniul

Drama unei tinere care a stat 6 minute la o temperatură de -110 grade Celsius. Mesajul dureros al medicilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2020, 13:45 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Drama unei tinere care a stat 6 minute la o temperatură de -110 grade Celsius. Mesajul dureros al medicilor

Instagram Athena Martinez

Athena Martinez

Athena Martinez a fost aproape de a-și pierde ambele picioare după ce a stat prea mult în camera răcită la -110 grade Celsius. Aceasta a suferit arsuri grave la ambele picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Athena Martinez a declarat pentru news.com.au că a avut o „sesiune dublă”, șase minute în total, la o clinică din Sydney, pe 27 noiembrie. După ședința de crioterapie, tânără a simțit că ceva este în neregulă cu picioarele sale, care s-au înroșit.

Stafful medical mi-a zis că atât trebuie să stau. Eu am crezut, mă pregăteam pentru o nouă luptă. În câteva minute, nu mi le mai simțeam. Totul era ca o arsură, în tot corpul”, a spus Athena.

Aceasta s-a dus la spital, acolo unde a fost bandajată, scriu și cei de la Blick

"Trebuie să intervenim cât mai curând posibil, altfel îți vei pierde picioarele”, a fost mesajul doctorilor.

Reclamă

Crioterapia reprezintă o formă de tratament în care azotul lichid sau oxidul nitric este folosit pentru a distruge leziunile și pentru refacerea musculaturii.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și