Închide meniul
Foto

Dublă lovitură pentru o vedetă din România. „Partenera de afaceri m-a furat, iar cea mai bună prietenă s-a culcat cu fostul meu iubit”. A ajuns la Poliţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2021, 20:44

Dublă lovitură pentru Vica Blochina

Dublă lovitură pentru Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

  • Vica Blochina are un copil cu Victor Piţurcă
  • Prin ce a trecut fosta balerină în acest an

Vica Blochina a recunoscut că tocmai a fost trădată de două prietene apropiate. A ajuns chiar şi la Poliţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dublă lovitură pentru Vica Blochina

Anul acesta care a trecut, din punct de vedere relațional am fost praf, cu prietene, cu prieteni…. Ori am făcut eu foarte multe greșeli la un moment dat, ori nu știu … Partenera mea de afaceri m-a furat, așa am ajuns eu să-mi fac singură afacere. Prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu iubit. Cu fostul meu am ajuns să fac plângere la poliție

Stau să mă gândesc ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-a durut foarte mult că am pierdut o prietenă, nu m-am așteptat la o prietenă de-a mea să se întâmple ce s-a întâmplat. Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri să mă fure și să mă trezesc că nu am niciun ban. Într-un fel îi mulțumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele”, a a mai spus vedeta”, a declarat Vica Blochina pentru Acces Direct, citată de Spy News.

Reclamă

Fosta iubită a lui Victor Piţurcă nu îşi mai doreşte, pentru moment, nicio relaţie.

Nu vreau, nu-mi doresc. Am mulți care stau la coadă. (…) Dacă există unul mai bărbat ca mine, da. Până atunci sunt foarte bine singură„, a precizat Vica.

Reclamă

Victor Piţurcă a ignorat-o pe Vica Blochina

Fosta balerină, Vica Blochina, a spus că a avut o relaţie de peste 16 ani cu Victor Piţurcă. Cei nu şi-au mai vorbit însă de mai bine de 7 ani.

La începutul acestui an, cei doi s-au reîntâlnit. Blochina este cea care îl duce pe micul Edan la casa tatălui său. Fostul selecţioner l-a întâmpinat personal pe cel mic într-una dintre zile.

Piţurcă nu doar că nu a vorbit cu Blochina, dar a ignorat-o total. S-a făcut că nu o vede şi a intrat cu fiul său în casă. Mai mult, Edan a făcut-o alegere care a surprins-o pe mama lui.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta preferă să stea mai mult în casa tatălui său. Aici, ar fi fost primit cu braţele deschise şi de soţia fostului selecţioner.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl "săltat" de lângă el de mai mulţi poliţişti
Extra • 23 mart., 13:22
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl „săltat” de lângă el de mai mulţi poliţişti! „Nu a contat”
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului