Închide meniul
Foto

„Dulce, dulce!” Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră. A copleşit-o cu declaraţii de dragoste

Publicat: 1 martie 2024, 9:03

Reclamă
„Dulce, dulce!” Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră. A copleşit-o cu declaraţii de dragoste

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră

Luca Reghecampf este fiul lui Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsnicie, Luca Reghecampf, a fost dat peste cap de iubita lui celebră. Tânărul în vârstă de 23 de ani a copleşit-o cu declaraţii de dragoste pe Asiana Peng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asiana este de mai mult timp într-o relaţie cu Luca. Fostă gimnastă, ea a făcut parte din lotul olimpic al României şi are 50 de medalii în palmares. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang a împiedicat-o pe să ajungă la Jocurile Olimpice.

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră

Asiana Peng este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), iar Luca Reghecampf îi face declaraţii de dragoste la toate postările pe care le are pe reţelele sociale. Peste 54.000 de urmăritori are fosta gimnastă pe contul ei de Instagram.

Asiana tocmai a postat o imagine făcută în maşină, iar Luca a reacţionat imediat. „Frumoasa mea„, i-a comentat fiul antrenorului lui Al-Tai. „Dulce, dulce„, a continuat el. A folosit mai multe emoji care înfăţişează inimi roşii.

Asiana Peng are 24 de ani şi s-a retras din sportul de performanţă. A absolvit Universitatea Româno-Americană şi se ocupă de afaceri alături de iubitul ei. Luca s-a stabilit definitiv în România după ce a locuit o lungă perioadă de timp alături de mama lui, Mariana Pfeiffer.

Reclamă

Luca Reghecampf a revenit în spaţiul public

Luca Reghecampf a revenit în spaţiul public! Fiul lui Laurenţiu Reghecampf îşi închisese contul după postarea oribilă antisemită care i-ar putea aduce probleme penale.

Băiatul lui Laurenţiu Reghecampf a distribuit o postare a iubitei sale, Asiana Peng. Este ziua doctorului care l-a operat pe Luca Reghecampf, Asiana i-a urat „La mulţi ani!” şi acelaşi lucru l-a făcut şi Luca.

La mulţi ani, dom’ doctor! Îţi mulţumim pentru tot”, i-a urat Luca Reghecampf doctorului său.

Reclamă 4 / 0/3

Luca Reghecampf a comis o mare eroare în spaţiul public, după ce a postat online un mesaj oribil antisemit. Ulterior, Luca Reghecampf a decis să îşi închidă contul.

Laurenţiu Reghecampf a intervenit în scandalul declanşat de fiul lui, transmiţând că i-a transmis fiului său consecinţele grave, inclusiv penale, pe care le pot avea afirmaţiile pe care le-a făcut online.

Laurenţiu Reghecampf, reacţie după derapajul oribil al fiului său

Laurenţiu Reghecampf nu a stat pe gânduri şi şi-a cerut scuze pentru mesajul fiului său.

1. Nu am avut cunoştinţă şi nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spatiul public a unor astfel de afirmaţii care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt şi de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toţi cei care au trecut prin coşmarul Holocaustului.

2. Deşi fiul meu este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătura cu el în cursul zilei de astăzi şi i-am explicat gravitatea unei astfel de afirmaţii precum şi consecinţele chiar şi legale pe care le presupune diseminarea în spaţiul public a unei astfel de afirmaţii.

3. Cred că în urma discuţiei purtate, acesta a înţeles semnificaţia profund negativă a afirmaţiei sale şi îşi cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.

4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spaţiul public, cu atât mai mult cu cât nasul lui de botez este un cetăţean israelian, de religie mozaică, care i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu.

Reclamă

În calitate de părinte, nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze oricărei persoane care s-a simţit jignită de aceasta afirmaţie a fiului meu major, Luca„, a fost mesajul postat de Laurenţiu Reghecampf pe reţelele sociale.

Trei copii are Laurenţiu Reghecampf. Actuala lui iubită, Corina Caciu, este însărcinată şi urmează să îi mai dăruiască un băieţel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și