Închide meniul
Foto

„E ceva cumplit şi jenant!” Ce au putut să facă Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc. Anamaria Prodan ameninţă: „Am să-i pun cu botul pe labe!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2022, 10:47

„E ceva cumplit şi jenant!” Ce au putut să facă Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc. Anamaria Prodan ameninţă: „Am să-i pun cu botul pe labe!”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut o nouă reacţie dură la adresa lui Laurenţiu Reghecampf şi a amantei Corina Caciuc. Anamaria Prodan a spus că are zeci de dosare deschise din cauza actualului său soţ şi a amantei acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu se teme de atacurile cuplului Reghecampf – Caciuc şi anunţă că va câştiga toate procesele. Vedeta mai spune că soţul ei a ajuns la un nivel extrem de jos după ce a hotărât să divorţeze.

Atât de mulți ani m-am chinuit să-l fac ceea ce a fost. Azi e ceva cumplit și jenant. Am crezut că are mândrie sau că pot să i-o insuflu! Sperăm să dispară și să se termine circul, căci dacă se apucă familia toată să vorbească îl dă afară și amanta.

Deocamdată, eu pregătesc zecile de dosare pe care el și amanta mi le-au deschis. Am să-i pun cu botul pe labe, ca deja s-au întins prea mult!”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu acordat fanatik.ro.

Anamaria Prodan: „Mă rog zi şi noapte să vină să divorţăm!”

Anamaria Prodan a mai spus că îşi doreşte ca această telenovelă să se termine cât mai rapid şi îi transmite lui Laurenţiu Reghecampf să semneze cât mai repede actele de divorţ.

Reclamă

Acum mă rog, zi și noapte, de Reghecampf, să vină să divorțăm la notar. Se face că plouă. Vreau să vină cât mai repede la notar, să semneze și să dispară! Se laudă amantei că vrea divorț, nu îl înțeleg de ce se ține cu dinții de acesta căsnicie.

Cel mai simplu este să vină la notar să divorțeze, mai ales că i se naște și copilul! A ajuns ca vai de el! Deci pentru noi este cumplit ce i s-a întâmplat, dar nu vrem să mai avem de-a face cu așa caracter slab și lipsit de personalitate„, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, implicată într-un accident rutier

Anamaria Prodan a fost implicată într-un accident rutier cu un biciclist. Maşina de lux în care se afla agentul de jucători a fost lovit de bărbatul care se plimba cu bicicleta.

Reclamă 4 / 0/3

Conform celor de la cancan.ro, Anamaria Prodan nu se afla la volan, ci şoferul său. Bara din spate de la maşina care era parcată a fost lovită cu pedala de biciclist. Între şoferul Anamariei Prodan şi biciclist a avut un schimb de replici pe un ton mai ridicat. Poliţia a venit la locul accidentului, iar spiritele s-au calmat.

„Era mașina parcată, eu eram în mașină și un bicilist a trecut, mi-a zgâriat bara și a plecat. Omul nu știa că sunt în mașină, m-am dus după el și a venit, și-a cerut iertare și atât. Nu s-a întâmplat nimic. Dar mă numesc Anamaria Prodan și orice mișc lumea e curioasă”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru spynews.ro

Recomandări
  • Anamaria Prodan, nou atac la Laurenţiu Reghecampf 
  • Ce a putut să îi facă Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și