Închide meniul
Foto

”E numărul 1!” Anamaria Prodan i-a cerut părerea fiului său despre bărbatul celebru din România, care o asaltează cu declarații de dragoste în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 12:46

”E numărul 1!” Anamaria Prodan i-a cerut părerea fiului său despre bărbatul celebru din România, care o asaltează cu declarații de dragoste în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Corina Caciuc

Colaj Instagram

Anamaria Prodan nu stă degeaba după ce s-a separat de Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă scandalul divorţului e departe de a se încheia, vedeta a vorbit despre bărbaţii care i-ar putea cuceri inima şi cu care şi-ar putea reface viaţa. Unul dintre aceştia este celebrul manelist, Dani Mocanu, care o asaltează pe Anamaria Prodan cu mai multe mesaje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, răspuns clar pentru Dani Mocanu

După ce a aflat de divorţul Anamariei Prodan, manelistul Dani Mocanu are interese cât se poate de serioase cu agentul FIFA. Anamaria Prodan i-a răspuns pe măsuri acestuia.

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, a fost unul dintre mesajele de pe o reţea de socializare ale lui Dani Mocanu pentru Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan i-a cerut părerea lui Bebeto

După ce a lansat o piesă care a reușit să ajungă în top 10 mondial în trendingul Youtube, Dani Mocanu a recidivat pe Tik Tok. A cântat o noua piesă, cu o fotografie cu Anamaria Prodan în fundal, la bustul gol. Totuşi, Anamaria Prodan nu a fost deloc impresionată de ceea ce face manelistul pentru ea. A și glumit pe seama acestuia.

Citește și:

”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan ştie ce vrea de fapt Dani Mocanu. A speculat situația şi își face reclamă. ”Bravo lui! E business-ul lui! Nu o face pentru Anamaria Prodan, o face pentru vizualizări, pentru că Anamaria Prodan vinde foarte bine. Iar el chiar are niște recorduri în Youtube! Pe puțini îi duce mintea să fi făcut sau să facă așa ceva! Și nu i-ar fi făcut declarații de dragoste unei Vasilica din deal, a găsit cel mai bun nume, unul care vinde.

Normal că și vizualizările sunt pe măsură. Iar el face bani! Normal că nu îl interesează cine e persoana căreia îi face declarații, este business, iar asta e de felicitat”, a mai spus Anamaria Proda, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan i-a cerut părerea fiului său despre un bărbat celebru din România
  • O asaltează cu declarații de dragoste în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și