Închide meniul
Foto

„E penibil şi jenant!” Anamaria Prodan, noi dezvăluiri compromiţătoare despre Laurenţiu Reghecampf: „A făcut nişte mitocănii”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 ianuarie 2022, 9:39

„E penibil şi jenant!” Anamaria Prodan, noi dezvăluiri compromiţătoare despre Laurenţiu Reghecampf: „A făcut nişte mitocănii”

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria Prodan nu uită şi nu iartă. Vedeta spune că Laurenţiu Reghecampf a înşelat-o timp de trei ani d ezile şi scoate la iveală întâmplări absolut incredibile din viaţa de cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri compromiţătoare despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan spune ce pretext găsea Laurenţiu Reghecampf pentru a pleca de acasă şi pentru a se întâlni cu amanta. Mai mult, vedeta dezvăluie în ce situaţii jenante ar mai fi fost pus antrenorul. „E penibil şi jenant pentru el. Tu trebuie să fii un lider şi un exemplu. Era o glumă prin oraş că s-a despărţit Ivan de iubită şi are pe altcineva. Şi glumea lumea pe net că a luat exemplul de la antrenor. Te rostogoleşti cazi în cap. Amanta te terorizează de 3 ani şi tu nu ştii în ce parte să o mai iei. A trăit o tragedie pentru că era hăituit de amantă. Îl întrebam unde se duce în vreme de pandemie că e totul închis. Îmi spunea că se duce să se antreneze la sală şi el se ducea la amantă acolo unde o ascundea. A făcut nişte mitocănii. A trăit o viaţă paralelă”, a dezvăluit agentul FIFA la podcastul lui Codin Maticiuc.

Punctul vulnerabil al vedetei

Vedeta a vorbit şi despre punctele vulnerabile pe care le are. Nu s-a ferit să dezvăluie totul. „Sunt crescută la operă, la pian, dar şi foarte mult pe stradă. E belea cu mine. Nimeni nu m-a avut şi nu mă are la mână cu ceva. Faţă în faţă cu mine nu are nimeni nicio şansă. Singurul meu punct slab şi vulnerabil a fost soţul meu, familia mea. Eu eram non-stop cu jucătorii în avion şi soţul meu a început să devină gelos”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Citește și:

Antrenorul a decis să introducă cererea de divorţ dpă aproximativ 15 ani de căsnicie. Acesta s-a mutat alături de noua sa iubită, Corina Caciuc şi se pare că ar vrea să se căsătorească cu aceasta imediat după ce se va pronunţa divorţul. De altfel, cei doi urmează să devină părinţi de băiat la finalul lunii mai.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și