Închide meniul
Foto

Ea e bunicuţa care întoarce toate privirile. Femeia nu îşi arată vârsta şi s-a iubit cu bărbaţi celebri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2023, 14:16

Reclamă
Ea e bunicuţa care întoarce toate privirile. Femeia nu îşi arată vârsta şi s-a iubit cu bărbaţi celebri

Michelle Hunziker şi Eros Ramazzotti au devenit bunici în acest an

Colaj Instagram

Bunicuţa care întoarce toate privirile a pus pe jar internetul. Michelle Hunziker, fosta soţie a lui Eros Ramazzotti, a devenit bunică la doar 46 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurora, fiica pe care o are împreună cu Eros Ramazzotti, a născut, iar cei doi bunici au fost în culmea fericirii. Michelle a fost căsătorită cu Eros Ramazzotti timp de 11 ani, între 1998 şi 2009.

Ea e bunicuţa care întoarce toate privirile

La 46 de ani, Michelle Hunziker poate fi declarată cea mai sexy bunică din lume. Michelle Hurziker este un model de origine elveţiană care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Eros Ramazzotti. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

„De când s-au născut fiicele mele,  astăzi este cea mai bună zi din viața mea!”, a fost mesajul postat de Michelle Hunziker pe reţelele de socializare în ziua în care a devenit bunică.

Michelle Hunziker a mai fost căsătorită şi cu Tomaso Trussardi, între 2014 şi 2022. De asemenea, Michelle a fost în atenţia presei şi pentru relaţia pe care a avut-o cu fiul patronului de la Napoli.

Reclamă

Michelle Hunziker şi Eros Ramazzotti, doi bunici fericiţi

Michelle Hurziker şi Eros Ramazzotti au rămas în relaţii foarte bune şi sunt doi bunici fericiţi. Cei doi s-au fotografiat, la finalul lunii martie, alături de nepoţelul lor. Aurora Ramazzotti este vlogger şi este implicată şi în proiectele muzicale ale tatălui său.

În luna aprilie a acestui an, Eros Ramazzotti a făcut show la Bucureşti. Acesta a cântat pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul a făcut parte din turneul de promovare a viitorului său album „Battito Infinito”.

Ca Michelle Hurziker, Eros Ramazzotti mai are 2 copii din căsnicia cu modelul Marica Pellegrinelli.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și