Închide meniul
Foto

Ea e prima femeie pe care Cristi Borcea a iubit-o enorm: „Eşti frumoasă şi acum!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2023, 18:51

Reclamă
Ea e prima femeie pe care Cristi Borcea a iubit-o enorm: „Eşti frumoasă şi acum!”

Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu

Cristi Borcea, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

Ea e prima femeie pe care Cristi Borcea a iubit-o enorm. Este vorba de Mihaela Borcea, cea cu care omul de afaceri a avut o căsnicie intensă. Cei doi au împreună 3 copii superbi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea este prima femeie pe care Crsiti Borcea a iubit-o enorm. Fostul acţionar de la Dinamo şi Mihaela Borcea s-au iubit intens în timpul căsniciei. Cei doi, au decis, la un moment dat, să o ia pe drumuri separate. Însă respctul dintre ei nu a dispărut.

Ea e prima femeie pe care Cristi Borcea a iubit-o enorm

Mihaela şi Cristi Borcea au o relaţie foarte bună şi chiar au afaceri împreună. În prezent, Mihaela Borcea trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Sorin Rap, în timp ce Cristi Borcea are o căsnicie perfectă cu Valentina Pelinel.

Extrem de elegantă şi de rafinată, Mihaela Borcea a arătat tuturor cum a reuşit să îl facă pe Cristi Borcea să se îndrăgostească de ea. Aceasta a postat o fotografie din tinereţe, iar complimentele au curs în valuri.

„Eşti frumoasă şi acum”, „Superbă” sau „Eşti cea mai frumoasă şi deşteaptă dintre soţiile lui Borcea”, sunt câteva dintre mesajele primite de Mihaela Borcea. (VEZI IMAGINI CU MIHAELA BORCEA ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Sacrificiul suprem pe care l-a făcut Mihaela Borcea, din dragoste pentru fostul său soţ

Sacrificiul suprem pe care l-a făcut Mihaela Borcea, din dragoste pentru fostul său soţ. Mihaela şi Cristi Borcea au împreună 3 copii şi au decis să aibă o relaţie bună de dragul acestora.

Mihaela Borcea a povestit care a fost sacrificiul suprem pe care l-a făcut de dragul fostzului său soţ. Femeia de afaceri a dezvăluti că viaţa i-a fost pusă în pericol în momentul în care a decis să dea naştere gemenilor Melissa şi Angelo.

A fost atunci când m-am hotărât să dau viață gemenilor. Ori viața mea, ori a lor. Și am ales să nasc. Dar Doamne, Doamne a vrut să merg mai departe… Apoi a venit partea cu metalele. Am trecut prin multe cumpene. De atunci am avut multe urmări, mi-a afectat tot organismul. Tratamente, detox. Mercurul nu-ți iese din corp. Mă simțeam foarte rău, așa am descoperit. Din când în când, țin și un regim mai drastic„, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și