Închide meniul
Foto

Ea e românca superbă care s-a căsătorit cu unul dintre cei mai bogați bărbaţi din lume! Scandalul uriaş în care a fost implicată: „Am lovit-o!”

Publicat: 26 iulie 2021, 14:16

Romina Gingaşu s-a căsătorit cu Piero Ferrari

Romina Gingaşu s-a căsătorit cu Piero Ferrari

Profimediaimages

  • Romina Gingaşu s-a căsătorit cu Piero Ferrari
  • Italianul de 76 de ani are o avere estimată la 4.5 miliarde de dolari

Cei doi şi-au unit destinele în Capri, într-o nuntă ţinută în secret. Nici măcar invitaţii nu au ştiut ce se va întâmpla. Romina şi Piero le-au transmis tuturor că organizează nunta unei prietene din copilărie, anunţă cancan.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romina Gingaşu s-a căsătorit cu unul dintre cei mai bogaţi bărbaţi din lume

Surpriza a fost una de proporţii pentru cei care şi-au făcut apariţia la restaurantul de lux din sudul Italiei. Invitat special a fost chiar unul dintre cei mai cunoscuţi solişti, Al Bano. Aceasta a fost cadoul pe care i l-a făcut Piero Ferrari noii sale soţii.

Piero este fiul legendarului Enzo Ferrari, fondatorul companiei care produce maşini de lux. Acesta are 76 de ani şi o avere de aproximativ 4.5 miliarde de dolari. În 2019 a divorţat de Floriana Nalin, cea cu care a locuit timp de 50 de ani şi cu care are un copil.

Reclamă

Piero Ferrari şi Romina s-au cunoscut în 2016, la locul de muncă. Românca a încercat să îi vândă un avion miliardarului.

Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari! Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra.

Reclamă

(…) Chimia dintre cei doi (n.r. Piero şi Romina) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”, a declarat un apropiat pentru sursa citată anterior.

Romina Gingaşu a fost implicată, în 2009, într-un adevărat scandal. Cea care a fost iubita lui Silvius Prigoană s-a enervat în momentul în care o o prietenă din Călăraşi i-a cerut socoteală despre viaţa amoroasă. Romina, care a practicat judo, i-a aplicat o corecţie fetei.

S-a luat de mine, mi-a reprosat niste chestii care m-au deranjat si nu m-am intins la discutii cu ea. Am lovit-o„, declara atunci Romina Gingaşu pentru Cancan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei
Formula 1 • 24 mart., 22:48
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei: „Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament”
Carlos Sainz, reacție savuroasă după ce victoria din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 8:21
Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei: „Le recomand tuturor să-și scoată apendicele!”
Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 24 mart., 7:30
Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY
Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului
AntenaPLAY • 23 mart., 10:15
Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului, la Marele Premiu al Australiei
Charles Leclerc ţinteşte pole-position-ul în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 22 mart., 13:39
„Avem cea mai bună şansă!” Charles Leclerc ţinteşte pole-position-ul în Marele Premiu al Australiei