Închide meniul
Foto

Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni. S-a iubit cu mai multe vedete

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2023, 16:45

Reclamă
Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni. S-a iubit cu mai multe vedete

Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni.

Colaj Instagram

Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni. Andreea Sasu (33 de ani) este un superb fotomodel român care face senzaţie în mai multe show-uri de televiziune din Italia. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU ANDREEA SASU)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Sasu a devenit cunoscută şi datorită relaţiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. Andreea Sasu s-a iubit cu Philipp Plein, un celebru creator de modă. De asemenea, Andreea Sasu a avut o scurtă relaţie şi cu pilotul din Moto GP, Andrea Ianone.

Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni

Ulteriror, conform presei din Italia, Andreea a avut o relaţie cu cu Riccardo Saponara, mijlocaşul celor de la Hellas Verona.

Conform celor de la rotalianul.ro, Andreea s-a mutat la Milano încă de la vârsta de 20 de ani. Andreea Sasu a colaborat, de-a lungul timpului, cu mai multe case de modă. Într-un interviu acordat în trecut, Andreea Sasu mărturisea că încă din copilărie visa să devină fotomodel. Pe lângă modă, Andreea este pasionată şi de sport. Mai mult, conform sursei citatea, Andrea practică kickboxing.

”Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze.

Reclamă

Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”, povestea românca, în urmă cu câțiva ani, începuturile sale în Peninsulă.

Andreea Sasu a început Facultatea de Marketing și Publicitate, însă a abandonat studiile în momentul în care s-a mutat la Milano pentru a urma o carieră strălucitoare în modă. Andreea Sasu este implictaă, în prezent, în proiecte de televiziune în Italia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și