Închide meniul
Foto

Ea este cea mai bogată femeie din România. „Regina Sprâncenelor” arată uimitor la 64 de ani și îi face concurență lui Ion Țiriac

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 16:32

Ea este cea mai bogată femeie din România. „Regina Sprâncenelor” arată uimitor la 64 de ani și îi face concurență lui Ion Țiriac

Anastasia Soare este cea mai bogată femeie din România

Instagram Anastasia Soare

Potrivit Forbes, Anastasia Soare (64 de ani) are o avere estimată la 2.5 miliarde de lei (505 milioane euro). Aceasta a suferit o scădere importantă, ținând cont că, în urmă cu 12 luni, s-ar fi ridicat la 650 de milioane de euro. „Regina sprâncenelor” avea atunci de aproape 14 ori mai mulți bani decât Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anastasia Soare, cea mai bogată româncă și în 2021

La mai bine de un an și jumătate de la izbucnirea pandemiei de Covid-19 pe tot globul, brandurile de înfrumusețare pare că își revin din șocul suferit. La fel și rețeaua companiei Anastasia Beverly Hills, care înregistrează o scădere mai mică decât anul trecut„, anunță sursa citată.

Anastasia Soare este fondatorul și CEO-ul brandului Anastasia Beverly Hills. Născută în Constanța, a decis să plece din țară în 1989. A ajuns în Las Vegas și s-a angajat ca estetician. A ajuns să se ocupe de sprâncenele vedetelor din Statele Unite.

Anastasia Soare este cunoscută ca fiind Regina Sprâncenelor și se bucură de clienți celebri precum: Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, si alții. Anastasia a aparut în Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine„, a dezvăluit românca pe site-ul ei.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anastasia Soare (@anastasiasoare)

Reclamă

Anastasia Soare va împlini 65 de ani în luna decembrie, dar reușește să își ascundă vârsta. Își surprinde de fiecare dată cei peste 370.000 de urmăritori de pe rețelele sociale.

Citește și:

Ion Ţiriac are o avere uriaşă, dar este la mare distanţă de cel mai bogat român

Daniel Dines rămâne pe primul loc în topul celor mai bogaţi români. Conform celor de la Forbes, acesta are o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari (22,2 miliarde de lei).

Pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români se află fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, cu o avere estimată 1,9 miliarde de dolari (8,9 miliarde de lei). Ion Ţiriac, fostul mare jucător de tenis român, se află pe locul 3 cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari (7,2 miliarde de lei)

Reclamă 4 / 0/3

Ion Stoica și Matei Zaharia ocupă poziția a 4-a, cu 1 miliard de dolari (4.5 miliarde de lei). În TOP 5 al celor mai bogați români și-a asigurat prezența și Anastasia Soare. „Regina Sprâncenelor” poate

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și