Închide meniul
Foto

Ea este marea iubire din viaţa lui Ion Ţiriac. Este cu 28 de ani mai tânără decât miliardarul român şi arată superb. „Îl iubesc! Sper că i-am adus oarecare fericire”

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2022, 17:03

Reclamă
Ea este marea iubire din viaţa lui Ion Ţiriac. Este cu 28 de ani mai tânără decât miliardarul român şi arată superb. „Îl iubesc! Sper că i-am adus oarecare fericire”

Sophie Ayad are doi copii cu Ion Ţiriac

Colaj Profimediaimages / Facebook Sophie Ayad

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie lucra atunci pentru revista Bunte şi a trăit 9 ani o poveste de iubire cu cel care era cu mult mai în vârstă decât ea. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. În urmă cu doi ani a şi vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.
Citeşte întreaga ştire: Interviu în premieră cu Sophie Ayad, despre viața alături de Ion Țiriac. „Nu regret nimic. Regretele sunt pentru cei care se dau bătuți.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire„, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

Sophie Ayad continuă să arate uimitor. Este o mamă model pentru cei doi copii, care au crescut alături de ea, la Monte Carlo. Între timp, a ajuns la Miami, acolo unde fiica ei studiază jurnalismul. Frumusețea lui Sophie a rămas intactă, acest lucru fiind văzut la inaugurarea unui restaurant, în Florida.

Reclamă

Fiica de 24 de ani a lui Ion Țiriac este de o frumusețe răpitoare

Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și are grijă să le arate fanilor acest lucru. Dovada o stau pozele cu care îşi încântă fanii şi care sunt în galeria foto de mai jos.

Ea postează des fotografii incendiare de la Miami, acolo unde studiază jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnalism de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului de copil de „bani gata”.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere a ajuns să aibă Ion Ţiriac

Au apărut noi detalii despre averile celor mai bogaţi români. Daniel Dines a rămas pe primul loc în topul celor de la Forbes. Are o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari (22,2 miliarde de lei). Pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români se află fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, cu o avere estimată 1,9 miliarde de dolari (8,9 miliarde de lei). Ion Ţiriac, fostul mare jucător de tenis român, se află pe locul 3 cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari (7,2 miliarde de lei).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai Vezi toate știrile
Citește și