Închide meniul
Foto

Ea este prima femeie cu care Laurențiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan! Aceasta a făcut dezvăluiri incredibile: “Am fost la subsol! Veneam și la aeroport”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 19:59

Ea este prima femeie cu care Laurențiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan! Aceasta a făcut dezvăluiri incredibile: “Am fost la subsol! Veneam și la aeroport”

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Mariana Pfeiffer a dezvăluit că a continuat relația cu Laurențiu Reghecampf și după ce acesta a părăsit-o pentru Anamaria Prodan. Fosta doamnă Reghecampf a dat și detalii despre întâlnirile pe care le avea cu Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania.

Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America”, spunea Mariana Pfeiffer în trecut, conform spynews.ro.

Reacţia primei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf când a aflat de divorţul de Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, a avut o primă reacţie după ce a flat despre divorţul de fostul său soţ şi Anamaria Prodan.

Acuzaţii grave la adresa Anamariei Prodan

Mariana Pffeifer a făcut-o praf pe Anamaria Prodan la ultima ieşire în presă. „Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Reclamă

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă„, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și