Închide meniul
Foto

„El este iubitul meu!” Dezvăluirile intime făcute de Mădălina Ghenea. „Am fost foarte îndrăgostită”

Publicat: 17 august 2021, 9:06 / Actualizat: 22 martie 2023, 19:53

Dezvăluirile intime făcute de Mădălina Ghenea

Dezvăluirile intime făcute de Mădălinei Ghenea

Profimedia

  • Mădălina Ghenea a răspuns la întrebările fanilor
  • Ea a postat imagini inedite pe Instagram

Dezvăluirile intime făcute de Mădălina Ghenea. „Am fost foarte îndrăgostită”. Mădălina Ghenea şi-a invitat fanii să-i adreseze întrebări pe contul de Instagram. Românca stabilită în Italia a răspuns cu umor când aceştia au fost prea îndrăzneţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De câte ori faci pe săptămână?„, a fost întrebată Mădălina Ghenea. „Zerooooo, în ultimul timp”, a venit răspunsul româncei.

„El este iubitul meu!” Dezvăluirile intime făcute de Mădălina Ghenea

„Ai un iubit?”, a vrut să ştie un alt admirator al Mădălinei. „Recent, el este iubitul meu”, a glumit Mădălina Ghenea, care a postat o imagine de pe banda de alergare.

Reclamă

„Pariez că 99% dintre întrebări sunt …. de stupide”, a scris un alt fan, aprobat de Mădălina.

Pe un altul, ea l-a asigurat că nu este interesată de situaţia materială a iubiţilor. „Am fost foarte îndrăgostită de unul care câştiga mult mai puţin de 1435 de euro pe lună„, a spus Mădălina, cu referire la suma indicată în întrebare. Vedeţi imagini în Galeria Foto.

Reclamă

În această lună, Mădălina a împlinit 34 de ani şi a postat un clip în care a arătat cum a sărbătorit alături de fiică şi prietene.

View this post on Instagram


A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Reclamă 4 / 0/3

Mădălina Ghenea, în culmea fericirii după succesul Italiei de la Euro 2020

Mădălina Ghenea este stabilită de mulți ani în Italia, acolo unde și-a construit o carieră de succes în actorie și modelling.

Într-unul dintre proiectele sale, Ghenea a colaborat cu Giorgio Chiellini, căpitanul Squadrei Azzurra la Euro 2020. Cei doi au apărut împreună într-o reclamă.

Ghenea nu a ratat prilejul să-l felicite pe prietenul Chiellini după triumful de la Euro 2020.

„Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!”, a scris românca pe Instagram, alături de câteva imagini spectaculoase de la filmările cu fotbalistul lui Juventus.

Mădălina Ghenea, suportera Universităţii Craiova

Mădălina Ghenea le-a spus italienilor că este suportera Universităţii Craiova şi că a moştenit de la tatăl ei pasiunea pentru fotbal.

„Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu așa am crescut, cu Universitatea Craiova, și când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei”, a declarat Ghenea pentru Corierre dello Sport.

Mădălina Ghenea şi-a declarat susţinerea pentru Craiova şi în urmă cu trei ani, după un meci amical câştigat de România cu 1-0 în faţa Suediei.

Reclamă

„După o pauză de patru ani, galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume”, a scris ea la acel moment pe contul de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă
Extra • 31 ian., 10:55
FOTO
Mădălina Ghenea a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are. Drama trăită de tatăl său
Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare
Extra • 24 ian., 21:07
FOTO
Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi românca pentru o singură postare. E pe locul secund într-un top select
Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine e Radu Drăgușin
Extra • 13 ian., 11:22
FOTO
Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine este Radu Drăgușin! Mesaj superb pentru cel mai scump jucător român
Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă
Diverse • 29 dec., 11:36
FOTO
„Devastatoare!” Mădălina Ghenea, apariţie „fierbinte” de sărbători: „Cea mai frumoasă femeie din lume!”
Mădălina Ghenea a realizat cel mai provocator pictorial din viaţa ei
Diverse • 14 dec., 19:43
FOTO
În pragul sărbătorilor de iarnă, Mădălina Ghenea a realizat cel mai provocator pictorial din viaţa ei!