Închide meniul
Foto

„Eram la bustul gol!”. Anamaria Prodan nu se ascunde și a vorbit despre perioada care a marcat-o: „Nu îți dădeai seama, eram băiat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2022, 9:00

„Eram la bustul gol!”. Anamaria Prodan nu se ascunde și a vorbit despre perioada care a marcat-o: „Nu îți dădeai seama, eram băiat”

Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria a oferit detalii într-un podcast cu Natanticu şi Codin Maticiuc. A răspuns și întrebărilor despre alte momente care au marcat-o. Unul dintre acestea a avut loc atunci când avea 14 ani și juca fotbal la bustul gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare din tinerețea ei

Eu mică de înălțime, eram băiat, nu aveam nimic…nu sâni, nimic, nimic…băiat! Nu îți dădeai seama. Jucam fotbal în curtea școlii la bustul gol, ca să înțelegi. La 14 ani jucam fotbal la bustul gol„, a declarat Anamaria Prodan în podcast.

După ce s-a maturizat, fiica regretatei Ionela Prodan a ajuns chiar să pozeze în reviste pentru adulți. Din cauza unor imagini cu ea nud, apărute în spațiul public la finalul anului trecut, Anamaria Prodan a făcut plângere la poliție. Ea a și anunțat că s-a deschis un dosar penal pe numele lui Laurențiu Reghecampf.

STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Urmare a plângerii dumneavoastră, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea sub numărul de mai sus la data de 15.12.2021, vă comunicăm faptul că a fost constituit dosarul penal, acesta fiind transmis către Poliția Stațiunii Snagov în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 228 Cod penal raportat la art. 231 alin. 1 Cod Penal„, se anunță în înștiințarea primită de Anamaria Prodan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan, un nou atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Există un dosar penal deschis şi după ce, din conturile Anamariei Prodan, ar fi fost viraţi bani în cel al Corinei Caciuc. Agentul de jucători l-a atacat dur pe soţul ei şi a asigurat că îşi va găsi dreptatea în instanţă.

Anamaria Prodan susţine că Laurenţiu Reghecampf ar da bani la amante de 8 ani. „Ce e asta? El (n.r. Laurenţiu Reghecampf) de opt ani îi dădea ăleia bani, îi deschidea ăleia salon… păi ce fel de bărbat eşti, măi, nebunule?„, a dezvăluit Anamaria Prodan în acelaşi podcast. Interesant este că actuala amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, are un salon de înfrumuseţare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, dezvăluiri surprinzătoare
  • Agentul de jucători a vorbit despre momentele care au marcat-o

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și