Închide meniul
Foto

„Este sufletul meu!” Anamaria Prodan, dezvăluiri surprinzătoare despre bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste: „Mă bazez la orice oră din zi şi noapte!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 13:18

„Este sufletul meu!” Anamaria Prodan, dezvăluiri surprinzătoare despre bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste: „Mă bazez la orice oră din zi şi noapte!”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în scandal de divorţ

Instagram Anamaria Prodan

Dacă până să explodeze scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf, acesta era bărbatul pe care se baza zi şi noapte, Anamaria Prodan spune că primul său soţ este sprijinul ei numărul 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri surprinzătoare despre Tibi Dumitrescu

Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară„, a spus Anamaria Prodan în podcastul cu Maticiuc şi Natanticu, conform Libertatea.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf ar fi amenințat-o pe Anamaria Prodan că o bagă la închisoare

Scandalul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns într-un punct uluitor. Au apărut acuzații de necrezut, cu mai puțin de o lună înaintea primei înfățișări din proces. Situația s-a inflamat imediat după ce antrenorul Universității Craiova a făcut publică ecografia amantei sale însărcinate. De altfel, acesta a postat pe rețelele sociale, în premieră, o imagine în care apare lângă Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a răbufnit după apariția postării și a dat de pământ cu cel care încă îi este soț. A anunțat că atât ea, cât și prietenii ei, ar fi fost amenințați de Reghecampf că vor ajunge după gratii. Mai mult, au apărut în discuție zvonuri că s-ar fi apelat la interlopi.

Săracul Reghe, ne este foarte milă de el, dar nu-l putem ajuta mai mult decât am făcut-o! Omul nu poate să-și asume faptul că amanta are un trecutmai zbuciumat. Încearcă să arunce pe mine și pe copii mizeria lui. Nu o cunosc pe doamna Peng și nu am vorbit vreodată în viața mea cu dânsa! Niciodată nu am antamat interlopi să-i bat amanta lui Reghe, niciodată nu m-am interesat ce face Reghe cu amanta, nu am învrăjbit copiii împotriva lui Reghe. Am încercat să-l rog pe Reghe să divorțăm fără scandal, cu condiția să dea ce a furat înapoi, dar se pare că sunt toate vândute deja, încasați și mâncați banii de mult.

Reclamă

Respect față de cuscra ta nu ai, față de familia Asianei nu ai, față de familia ta nu ai, față de copiii tăi nu ai! Dar ești supărat și îți ameninți prietenii, soția, că îi trimiți la închisoare pe toți că te ajută frații Cherciu (habar nu am cine sunt ei sau dacă s-ar băga în mizeriile tale)„, a răbufnit Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și